Otworzy się na dogrywce czy nie? Chce kupić akcje tej spółki ale wszystko mi odrzuca.Po PKC odrzuca, po 25 groszy odrzuca! O co tu chodzi, bo jestem od niedawna na GPW?
Ponczusiu,jeśli jestę od niedawna na gpw to ci podpowiem co będzie jutro. Od rana będzie jeszcze niewielka zwyżka,potem lawina. Zbyt szybko urosło.A co szybko rośnie,jeszcze szybciej spada
Dnia 2015-03-19 o godz. 20:15 ~hehe napisał(a): > Ponczusiu,jeśli jestę od niedawna na gpw to ci podpowiem co będzie jutro. Od rana będzie jeszcze niewielka zwyżka,potem lawina. Zbyt szybko urosło.A co szybko rośnie,jeszcze szybciej spada
Dnia 2015-03-19 o godz. 20:15 ~hehe napisał(a): > Ponczusiu,jeśli jestę od niedawna na gpw to ci podpowiem co będzie jutro. Od rana będzie jeszcze niewielka zwyżka,potem lawina. Zbyt szybko urosło.A co szybko rośnie,jeszcze szybciej spada
i tu sie z toba w pelni zgadzam jutro otworza 22 i mysle ze korekta do wsparcia pojdzie ok 17-18 .ps korekty musza byc pozdr sam macd jak to lilka pisze nie pomoze:))))
Pablo, wyskoczyles z akcji po 20gr i liczyłeś na odkup po 18gr, a tutaj pociag ci odjechał i teraz masz zonka bo nie wiesz, czy w ogole uda ci sie jutro odkupić. Ja to wiem ty to wiesz, ale dobrze że chociaż jeden pączuś nie wie, nie? Zawsze to jakaś szansa jutro na odkup.
Pączusiu, tutaj cię mamią tylko tym, że dziś uroslo 40% ale nikt ci nie napisze, że przed dzisiejszą sesją Biomax mielił sie bardzo długo i dokladnie, wszystkie możliwe wskaźniki krzyczą "mocne kupuj" a papier jest wykupiony. Oni ci tego nie powiedzą, bo to nie w ich interesie. Wyleszczyli sie dzisiaj z papieru i jutro muszą odkupić.
Papier będzie uciekał w górę, a korekty będą lotne i trzeba bedzie siedzieć non stop przy kompie, żeby złapać akcje w takiej korekcie.
A po drugie - ja tu nie gram, bo papier jest na maksa wykupiony więc wystarczy moment bez papieru w ręku i zostaniesz na peronie .
Dzisiaj śliczna długa biała świeca na rekordowym obrocie, wszystkie wskaźniki na zielono więc obawiam się, że kupić po 17-18gr to chyba już tylko szczesliwcom bedzie dane.
Rozumiem, że ty pierwszy stoisz w kolejce jutro do sprzedaży? Wywalaj co do sztuki, przecież skoro wkażniki na zielono to znaczy że jutro już w polowie sesji 10gr a na zamknięcie poczwórne dolne widły. Nie interesują mnie wasze podskoki grosz w gore-grosz w dół. Coby sie nie działo na papierze trzymam go do grudnia minimalnie, bo wiem że zarobię tutaj grube pieniądze bez względu na wasze uajadanie przy każdej najmniejszej korekcie a już na pewno miejscowej konsolidacji kursu w podróży na złotówki.
Skoro akcje sie mielą tygodniami w miejscu a AD na maksach to chyba coś znaczy na dłużej, jeszcze sie tego nie nauczyles?
Lilko, mordko ty moja :) Ja nie twierdzę,ze będzie jutro po 10 gr. Nie czekaj do grudnia. Jak masz sowity zarobek to opylaj póki są chętni. Rsi wysoko. Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu. ;)
Pablo07 jutro to jedynie pkc ci zostalo leszczyku :) 2 grosze zarobil pewnie z 5000 akcji i wielki inwestor.. Naganiasz na spadki naganiasz a nigdy racji nie masz.. Na poczatku dzisiejszego dnia napisales ze 17 groszy to max a tu co? Ogarnij sie i lepiej wskakuj bo bedziesz plakal ;) pozdro
Dnia 2015-03-19 o godz. 22:18 ~roberto napisał(a): > Pablo07 jutro to jedynie pkc ci zostalo leszczyku :) 2 grosze zarobil pewnie z 5000 akcji i wielki inwestor.. Naganiasz na spadki naganiasz a nigdy racji nie masz.. Na poczatku dzisiejszego dnia napisales ze 17 groszy to max a tu co? Ogarnij sie i lepiej wskakuj bo bedziesz plakal ;) pozdro
nie osmieszaj sie kolega niewiesz jaka iloscia gram to nie pisz bzdur 14-17 gralem wybilo kolego opor 18 poszli do 21 opory 22,24,26 jak wybije kolejny 39 wsp 17-18 teraz.Ps lilka nie zostalem na peronie s 20,21po k 14-15,ikupilem po19 wole grac od bandy do bandy choc uwazam ze to super spolka i bedzie zlotowki to wole dt tu grac tyle ja:)))))
Dnia 2015-03-20 o godz. 05:09 pablo7 napisał(a): > Dnia 2015-03-19 o godz. 22:18 ~roberto napisał(a): > > Pablo07 jutro to jedynie pkc ci zostalo leszczyku :) 2 grosze zarobil pewnie z 5000 akcji i wielki inwestor.. Naganiasz na spadki naganiasz a nigdy racji nie masz.. Na poczatku dzisiejszego dnia napisales ze 17 groszy to max a tu co? Ogarnij sie i lepiej wskakuj bo bedziesz plakal ;) pozdro > > nie osmieszaj sie kolega niewiesz jaka iloscia gram to nie pisz bzdur 14-17 gralem wybilo kolego opor 18 poszli do 21 opory 22,24,26 jak wybije kolejny 39 wsp 17-18 teraz.Ps lilka nie zostalem na peronie s 20,21po k 14-15,ikupilem po19 wole grac od bandy do bandy choc uwazam ze to super spolka i bedzie zlotowki to wole dt tu grac tyle ja:)))))
dla mnie super gra byla 14-17 k 100tys 3tys zysk odkup 14 juz 120tys s 17 znowu odkup 140tys po14 s 17 a ty lileczka stoisz z jedna iloscia i czekasz ty masz swoja strategie dla mnie jak wybije 26 odkupie po tyle bo wiem ze wkoncu odetna ta gre ale spokojnie czekam pozdr i zycze duzych zyskow:))))
Dziubuniu, idź na forum Clouda i powiedz tam ludziom, którzy brali "śmiecia" rok temu po 2zł, żeby wywalali na pierwszej lepszej podbitce i zapominali w ogóle o danym papierze :D
Jesteś nieświeży już dziadku - teraz na topie jest tekst "lepszy cellulit w garści niż silikon w .jpg" :D Nie wiedziales o tym????!!!!!
Pablo07 myslisz ze ci uwierze ze idealnie kupywales na 14 i sprzedawales na 17 i tak 2 razy? I Jeszcze masz akcje? Prosze Cie :) przestań sie ośmieszać bo tu kółeczek nikt poważny robił nie będzie jak lilka pisała :) zostałeś na peronie :) wszedłeś troche wyżej ale zaraz sprzedasz.. Widac masz taki charakter.. 1000 zł zysku cie rajcuje :p
Dnia 2015-03-20 o godz. 07:01 ~roberto napisał(a): > Pablo07 myslisz ze ci uwierze ze idealnie kupywales na 14 i sprzedawales na 17 i tak 2 razy? I Jeszcze masz akcje? Prosze Cie :) przestań sie ośmieszać bo tu kółeczek nikt poważny robił nie będzie jak lilka pisała :) zostałeś na peronie :) wszedłeś troche wyżej ale zaraz sprzedasz.. Widac masz taki charakter.. 1000 zł zysku cie rajcuje :p >
nie musisz wierzyc,nie umiesz czytac ze zrozumieniem ze kupilem po 19.ps dla mnie 3 koleczka to 9tys i odkup taniej niz s tyle i wieksza ilosc a ty rob co chcesz kazdy ma swoja strategie:))))
Nadal mnie nie przekonujesz kolego :) dla mnie to już straciłeś wiarygodność jak napisałeś, że opór nie do pokonania na 0,17 :) także zarabiaj zarabiaj ale nie bardzo wierze w Twoje bajki :p mnie jak lilke nie rajcują groszówki ale widzę, że Ciebie tak. Ja tu czekam na 1-2 zł zależy jak sytuacja będzie sie układała
Dnia 2015-03-20 o godz. 07:40 ~roberto napisał(a): > Nadal mnie nie przekonujesz kolego :) dla mnie to już straciłeś wiarygodność jak napisałeś, że opór nie do pokonania na 0,17 :) także zarabiaj zarabiaj ale nie bardzo wierze w Twoje bajki :p mnie jak lilke nie rajcują groszówki ale widzę, że Ciebie tak. Ja tu czekam na 1-2 zł zależy jak sytuacja będzie sie układała >
ja tez na tyle czekam ale z gra a nie trzymaniem akcji pozdr i milego czekania
Dnia 2015-03-20 o godz. 07:40 ~roberto napisał(a): > Nadal mnie nie przekonujesz kolego :) dla mnie to już straciłeś wiarygodność jak napisałeś, że opór nie do pokonania na 0,17 :) także zarabiaj zarabiaj ale nie bardzo wierze w Twoje bajki :p mnie jak lilke nie rajcują groszówki ale widzę, że Ciebie tak. Ja tu czekam na 1-2 zł zależy jak sytuacja będzie sie układała >
Jestem i zerkam. O Lilce zdania nie mam, a swojego bronić potrafię. Zauważ, że sam pakowałeś kwity dużo drożej. Komunikat ze spółki jest jasny: prace nad produktami wymagają czasu i trwają, a wyników brak, lecz to jest do zmiany. Mam wątpliwość o jedno: na jak długo starczy im kasy zanim uskutecznią realną grubszą sprzedaż. Tyle mam do powiedzenia.
Owszem pakowałem ale jak zobaczyłem o co tu chodzi to rozpakowałem się przy podbitce. Miałem tyle towaru że wyrzucałem 3 miesiące ! Moim skromnym zdaniem tu nie będzie żadnej sprzedaży ale cały czas jest gra pozorów i mydlenie oczu. Dla porównania w 2011 roku pracowało 5 osób a teraz 3. Pokazuje to skalę i rozmiar działalności każdego przedsiębiorstwa. A gdzie są uwzględnieni przedstawiciele, których rzekomo rekrutują w całej Polsce? Ale cieszę się że wreszcie przejrzałeś na oczy.
to juz wole ten SURFLAND... podpisal ostatnio dwa kontrakty na 3 500 000 zł (kapitalizacja obecnie to tylko 2 500 000 zł !!!!) do tego wspolpracują z Microsoftem i opracowali program dla koleji. Nie zdziwie sie jak pojawi sie zaraz info o jakims kontrakcie z koleją na grube miliony... do tego podwójne dno i wykres aż krzyczy odbicie... każdy myśli sam ale tydzien temu bylo po 1 zl i bardzo latwo tam wrocic bo FF tylko 18% i cuda tutaj mozna zdzialac
A po to żeby ostrzec innych przed tym bagnem i cwaniakami wyciągającymi łapy po kasę z obligacji dotacji i akcji oraz żeby być przeciwwagą dla troli typu lilka. Zadowolony z odpowiedzi? Czasu nie marnuje, forum jest od wymiany opinii.
Dnia 2015-08-19 o godz. 17:33 ~echo napisał(a): > Kowal, ja myślę ,że ty zerkasz bo czekasz na peronie, tylko nie zaśnij sobie ,bo wskakiwanie w biegu jest trudne! :) > > Nie znasz dnia ani godziny kiedy konduktor zagwizda na odjazd .
oby ten konduktor nie zagwizdal koniec spolki-bankrut bo wtedy lipa echo,a takie glupie tlumaczenia ze po co to tu siedzisz jak nie masz akcji to glupie wmawianie sobie prawdy , ja dawno ostrzegalem w marcu jak kurs byl 37gr ale ty i echo lilka i roberta wierzyliscie w zlotowkowe wyceny a kurs gdzie jest dzis 13gr
Dnia 2015-08-19 o godz. 15:44 kowal2200 napisał(a): > A po to żeby ostrzec innych przed tym bagnem i cwaniakami wyciągającymi łapy po kasę z obligacji dotacji i akcji oraz żeby być przeciwwagą dla troli typu lilka. Zadowolony z odpowiedzi? Czasu nie marnuje, forum jest od wymiany opinii.
nic dodac nic ujac kowal jestes jedna z nielicznych tu osob ktory pisze cala prawde o spolce biomax pozdrawiam