próbują wystraszyć ostatnich. Zbyt łatwo oddali papier na dole i teraz mają problem. Poza tym sternik jest dość kiepski. Idzie od oporu do oporu. Generuje za mały ruch. Bierze na wyczekanie.
Wczoraj powinno się zamknąć na 41,50. Dzisiaj muszą nadrobić, zresztą powoli już zaczęli. Dzisiaj arkusz jest prawie pusty. Nie rozumiem ciszy wokół spółki. na tych poziomach już powinien się zacząć szum informacyjny. A tak nikt prawie nie ma akcji, nikt na 3 głównych forach nie pisze na temat spółki. Tutaj powinny być obroty i zainteresowanie jak na 11 bit kilka tygodni temu. A tu nic.
biorą na wyczekanie. Chcą odebrać resztę akcji. Czyli robią konsolę. Jak dzisiaj, jutro nie przebije 40 z hakiem to raczej znów spadamy maksymalnie na 35. Już zanegowali sygnał zakupu na dziennych. Dziwię się że po piątkowych infach nie ma dzisiaj odpału.
dziecinko jesteś żałosny. Są tutaj osoby, które mają akcje o wiele niżej. I oni o tym wiedzą. I nie odpisuj, bo nie ma sensu polemika z kimś tak prymitywnym.
Dobrze by było w końcu przebić tą "czwórkę" , tym samym byłoby ładne wsparcie na tym poziomie, przy kolejnym ruchu korekcyjnym, z górnego ograniczenia kanału wzrostowego... a co - myślę, że wszyscy są za. Marzenia się czasem spełniają...)
marzenia nie mają tu nic do rzeczy. przypomnijcie sobie ile trwało przebicie 20 PLN. choć przyznaję, iż nie spodziewałem się, że ten poziom będzie stanowił taki opór.
To prawda, nic do rzeczy, ale pomarzyć dobra rzecz ;) a tak po za tym, mamy nowe info :) http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=2112306 - myślę, że z tym oporem uporamy się szybciej.