Dnia 2015-03-19 o godz. 12:10 jodaw napisał(a): > i zaraz dostępne.
Buaha i co to zmiei, pudełka sprzedają się gorzej iż cyfrowe a tu cyfrowa przyniosła klapę.
Przestań naganiać i naciągać ludzi, siedzisz tu parę lat i kolorujesz. Przypomniej sobie jak w 2012 jak sapdło na 5gr naganiałeś, pisałeś ze jest tanio a potem jeszcze niżej spadło. Kurs pokazuje jak to się sprzedaje a ty tu 5lat się produkujesz hahahaha.
musicie się leczyć Panowie, między innymi na agresję, którą tu prezentujecie........ po prostu napisałem do NG, pytając o pudełka i taką odpowiedź dostałem, świry
Piszecie o tym samym jodzie co po ostatniej podbicie pisał o pozytywnych opiniach ale nie potrafił tego potwierdzić choć nalegałem i przypominałem nieraz :)
dokładnie ten sam, w którym się zakochałeś, całe szczęście, że trochę Ci przeszło, ale czujny jesteś jak ważka, wystarczyło napisać słowo i już jesteś biedaku
Dnia 2015-03-19 o godz. 12:34 jodaw napisał(a): > dokładnie ten sam, w którym się zakochałeś, całe szczęście, że trochę Ci przeszło, ale czujny jesteś jak ważka, wystarczyło napisać słowo i już jesteś biedaku
A dlaczego wtedy nie odpowiadałeś tak szybko tylko teraz strugasz pawiana? Tak pytam z ciekawości :)
Moglibyście na FB zadać pytanie prezesowi czy zamierza podawać do wiadomości wyniki dotychczasowej sprzedaży np. w co miesięcznych newsach i ewentualnej prognozy przyszłej sprzedaży? Sam nie zapytam bo po prostu nie mam konta na FB.
Dnia 2015-03-19 o godz. 12:30 ~ktoś napisał(a): > Moglibyście na FB zadać pytanie prezesowi czy zamierza podawać do wiadomości wyniki dotychczasowej sprzedaży np. w co miesięcznych newsach i ewentualnej prognozy przyszłej sprzedaży? Sam nie zapytam bo po prostu nie mam konta na FB.
jodaw tak na szybko wygoglowałem na poprawę humoru :)
Dnia 2013-11-29 o godz. 16:30 ~jodaw napisał(a): > przeczytaj sobie temat "szklana kula" tam Ci napisałem co teraz będzie się działo
Dnia 2013-11-21 o godz. 15:57 ~jodaw napisał(a): > Coś nudno dzisiaj, więc pozwolę sobie na taką oto prognozę: > - do końca 1 kw. 2014 premiera Reconquest epizod 1 na Steam, > - oczywiście tym razem bez przechodzenia przez Greenlight, > - sprzedaż do końca roku 2014 minimum 300 k, > - w tym czasie pojawienie się epizodu 2 i 3 i również sprzedaż minimum > 300 k każdego tytułu, > - do końca 1 kw. 2014 premiera AFI na XBoxa i sprzedaż do końca roku 100 > k pudełek > - w 1 kw. 2014 kurs sięgnie okolic 0,10 zł > > Będę się przypominał ;)
Dnia 2015-03-19 o godz. 12:30 ~ktoś napisał(a): > Moglibyście na FB zadać pytanie prezesowi czy zamierza podawać do wiadomości wyniki dotychczasowej sprzedaży np. w co miesięcznych newsach i ewentualnej prognozy przyszłej sprzedaży? Sam nie zapytam bo po prostu nie mam konta na FB.
Tak to się sprzedaje ZERO in game hhaahaha
https://steamdb.info/app/299640/graphs/
Jaki kurs tak sprzedaż hahaha.
8 ton makulatury na 4gr, na 5gr 9 ton a na 6gr tylko 9 ton ahahahhaha
ubawiony jesteś na maksa, ale co właściwie Cię tak bawi, że firmie nie idzie sprzedaż tak jakby mogła iść i odniosła by spektakularny sukces, czy może to, że ludzie zainwestowali swoje i pieniądze i stracili na tej inwestycji lub może coś zupełnie innego,. ciekawe co????? buhahaha
Dnia 2015-03-19 o godz. 12:54 jodaw napisał(a): > ubawiony jesteś na maksa, ale co właściwie Cię tak bawi, że firmie nie idzie sprzedaż tak jakby mogła iść i odniosła by spektakularny sukces, czy może to, że ludzie zainwestowali swoje i pieniądze i stracili na tej inwestycji lub może coś zupełnie innego,. ciekawe co????? buhahaha
5 letni naganiacz się odezwał, ilu ludzi naciągnąłeś, masz listę, jak tam uklepane dno w 2012 bo pisałeś wtedy że 5gr to dobra cena, że to już dno a potem ciach na 1g hahah
A to że sprzedaż nie idzie jak chcieli to mnie nie interesuje, nie pomyśleli o reklamie to ich problem. Ja tylko wyśmiewam naganiaczy, ekspertów i naciągaczy którzy tu się produkowali co niemiara że 19 będzie odpał, wielka jazda a tu mamy 19 marca i pouciekali? Nikt nie rusza tego po 4 a 3 niknie powoli ale to chyba nikogo nie dziwi no może tych co słuchali naciągaczy to mają akcje po 6 hahah, czytajcie dalej forum to będziecie mądrzejsi ahahha.
Joda jest zwyklym, spokojnym handlarzem.Namawia naiwne osoby na kupowanie smieciowych papierow ktore im sprzedaje.Co w tym zlego? Takie cos to PODSTAWA handlu czymkolwiek.
ładnie powiedziane, wiadomo, że nie siedziałbym na tym forum, gdybym nie handlował....... ale naganiacz, przecież ja nikogo nie namawiam, piszę tylko o sprawdzonych faktach, albo pozwalam sobie na jakąś prognozę, która z natury rzeczy może się nie sprawdzić, bo to tylko prognoza człowieka, a nie wróżki
ktoś tu wcześniej pisał, że 19 mają być, więc zapytałem mailem NG czy będą i taką dostałem odpowiedź, dziękuję za dzisiejsze zainteresowanie, o następnej konferencji poinformujemy wkrótce :) :)
Dnia 2015-03-19 o godz. 14:10 jodaw napisał(a): > ktoś tu wcześniej pisał, że 19 mają być, więc zapytałem mailem NG czy będą i taką dostałem odpowiedź, > dziękuję za dzisiejsze zainteresowanie, o następnej konferencji poinformujemy wkrótce :) :)
No jasne w mailu bauhahah , tobie zawsze podają w mailu wszystko, xboxa też miałes w mailu hahaha gdzie on jest?
5lat na forum bankiera i on zawsze wie, ma dobre prognozy, widzi uklepane dno kiedy rozdają papier toaletowy hahahahah
Po 6gr była dobra cena zakupu co nie ekspercie haaaha,tylko czemu jak spadało przestałeś polecać hahaahah
Dnia 2015-03-19 o godz. 14:00 ~finezja napisał(a): > A tak spytam podczas tej konferencji, skąd wiesz że pudełka pojechały do media markt? >
Ty go nie słuchaj on tu 5 lat koloruje hahahaaa
Jak pisałem na początku wątku on tego nie potwierdzi
Tak pisałem. I jeszcze jedno ,potwierdź to zamiast zmyślać. Nigdzie niema takiej informacji naganiaczu. Są 2 możliwości albo siedzisz w korycie albo wymyśliłeś to sobie, która opcja jest prawdziwa? Zobaczycie nie potwierdzi tego bo 5 lat tu nadaje. Kiedy bym nie zajrzał to on zawsze tu jest hahahah.
Dlaczego rozprowadzasz fałszywe informacje ? No bo jeśli nie są fałszywe to podaj źródło informacji?
Nie podasz bo siedzisz w firmie albo wymyśliłeś, co wybierasz?
Dnia 2015-03-19 o godz. 14:36 jodaw napisał(a): > no to jak inwestor czy wariat, bo nie doczytałem? wyluzuj się, bo zrobisz sobie nieodwracalną szkodę zdrowotną
Ja tez nie dosłyszłem inwestor czy naganiacz?
Ja sprzedałem tego gorącego kartofla jak ty polecałeś przy 6gr hahahah jak zawsze dajesz dobre rady wtedy kiedy nie trzeba a naiwni się na to łapią.
> Dnia 2015-03-19 o godz. 13:21 jodaw napisał(a): > > pytanie jest jedno....... jesteś inwestorem czy wariatem? > > pytanie jest jedno....... jesteś inwestorem czy 5 letnim naganiaczem ?
Dlaczego 5lat tu urzędujesz, masz etat, ktoś ci każe robić ludzi za błazna? Jak tam udeptane dno przy 5gr , pisałes że kurs szura po dnie i dobra cena, kto cię posłuchał to wtopił bo spadło do 1gr naganiaczu.
śmieszny jesteś, ktoś kupił po 6 gr i stracił, ktoś po 3 i nie stracił, ktoś kupił po 1 i sprzedał po 6 i zarobił mega dużo, tak było, jest i będzie, Ty jesteś przedstawicielem gatunku, który jak już dopytasz, to zawsze kupił na dole i sprzedał na samej górce, czyli raczej albo nie gra, albo wstydzi się przyznać do przegranej albo błędu..... z resztą co ja tu wyjeżdżam z jakimiś prywatnymi wycieczkami, przecież w ogóle mnie to nie interesuje, czy inwestujesz czy nie i co tam wypisujesz, oczywiście do momentu kiedy zaczynasz być wkooo.... daje Ci wolność