Dnia 2015-03-19 o godz. 11:43 ~inwestor napisał(a): > jeszcze 1-2 sesje. ważne żeby tanio kupić czyli małymi kawałkami z podglądem
ja to zwykła leszczyna jestem, jak kupuję lub sprzedaje nie śledzę kursu na bieżąco, tylko daje zlecenie i wychodzę do pracy, po powrocie sprawdzam co było z kursem i czy coś kupiłam lub coś sprzedałam
dziś jestem na urlopie, uczę się do sprawdzianu szóstoklasisty....... :), mogę obserwować to co się dzieje z kursem na bieżąco
wow, to strasznie może wciągać takie reagowanie w zależności od tego czy rośnie czy spada, adrenalina się podnosi i budzą się pierwotne instynkty
rano kupiłam po 1,27 w południe jest po 1,44.... już bym miała na sukienkę
jak będzie kurs nisko to kupię, jak nie to zarezerwuje wakacje, jedno i drugie jest dla mnie ok, a życie płynie...
Dnia 2015-03-19 o godz. 14:44 ~jsw napisał(a): > Pandoro.gdzie czekasz z zakupem -na jakim poziomie ,na razie około 40% od dołka .Pandoro łykaj jak pelikan. podobno taniocha.
Czekam w kuchni... robię ciasto czekoladowe z bananami.... a czy "łykam czy nie łykam" nie twój intereres chłopcze.... o takich rzeczach może sobie tylko pomarzyć....
Wit trzeba być wyposażony w taki organ jakim jest mózg zdolny w jakimś czasie dokonywać analizy nawet głupich by się wydawało postów, żartów.U ciebie napewno nie stwierdzono tego organu i z tego powodu jest mi przykro.
Dnia 2015-03-19 o godz. 15:24 ~wit napisał(a): > Dobrze że to napisałeś wieś z chłopa prędzej czyli później wyjdzie. Miło ze się popisales prostaku. Sądzę że każdy zapamięta.
wit dzięki :)
dla jsw pisanie tutaj to tylko praca, niech ma chłopak urozmaicenie, nikt mu pewnie ciasta w domu nie piecze, zazdrość przez niego przemawia
miała być pod koniec dnia promocja organizowana przez animatora, rano kupiłam trochę i popołudniu chciałam dokupić jeszcze, a tu co się dzieje??? jak na Orphee obrót bardzo przyzwoity, kupować dziś czy czekać do jutra???
Wciskać makaron na uszy to możesz Witowi= on łyka wszystko ..Fajnie kupuje się na forum a nie w realu.Z dzisiejszych notowań widać jak na dłoni,że nikt nie wystawi się z chęcią dokonania zakupu większej ilości akcji bo od razu zostanie zawarta transakcja.
Dnia 2015-03-19 o godz. 15:53 ~jsw napisał(a): > Wciskać makaron na uszy to możesz Witowi= on łyka wszystko ..Fajnie kupuje się na forum a nie w realu.Z dzisiejszych notowań widać jak na dłoni,że nikt nie wystawi się z chęcią dokonania zakupu większej ilości akcji bo od razu zostanie zawarta transakcja.
jsw czy ty naprawdę uważasz że pandora to tuora????? współczuje....
Pandorko jednak nie mam żadnych wątpliwości co do Twojej inteligencji,Przepraszam za swój błąd popelnionym w wyrazie spójrz=spojrzeć,A co do kursu to i tak pójdzie w soją stronę i bez znaczenia jest tu ilość dokonywanych wpisów na forum.Ja już akcji Orphee nie posiadam.Zyczę wszystkim dużych zarobków.Pozdrawiam
a nie mozesz malymi paczkami kupowac codziennie? widac ze automaty sprzedaja takze nie sprzedaja tylko drobni ale tez powazniejsi gracze. wiec podaz za szybko sie nie wyczerpie!
dopiero 550k "przemielili" na spadkach. zobacz jakie obroty byly po ogloszeniu skupu! jeszcze podazy jest sporo, wielu sie uaktywni wyzej jesli pojdzie do gory.
Dnia 2015-03-19 o godz. 16:27 ~znawcaNC napisał(a): > dopiero 550k "przemielili" na spadkach. zobacz jakie obroty byly po ogloszeniu skupu! jeszcze podazy jest sporo, wielu sie uaktywni wyzej jesli pojdzie do gory.
jeśli zakładać, że sprzedają ludzie biorący udział w skupie to kto zbiera te akcje???
myślicie że ktoś kto przeszedł męki ze skupem będzie sprzedawał ze stratą??? jeśli cena zakupu akcji przed skupem wyznacza akceptowany poziom sprzedaży akcji po skupie to za chwilę osiągniemy minimum opłacalności
i co dalej??? biorący udział w skupie nie będą skłonni sprzedawać ze stratą, a kto będzie chciał kupować???
Dnia 2015-03-19 o godz. 16:13 ~znawcaNC napisał(a): > a nie mozesz malymi paczkami kupowac codziennie? > widac ze automaty sprzedaja takze nie sprzedaja tylko drobni ale tez powazniejsi gracze. wiec podaz za szybko sie nie wyczerpie!
automaty to te małe dziwne ilości akcji????
powoli mnie to zaczyna i nużyć i przerastać, nie jestem spekulantem i nie mam czasu ani kratywności, na zgłębianie strategii automatu... dla mnie to fantastyka...
kupię co mam kupić a ze sprzedażą poczekam do września
dla mnie udział w skupie jest udaną inwestycją, mam zamknięty cash flow i dużo akcji na koncie, dziś akcji sprzedawać nie muszę więc bieżący kurs wcale mnie nie przeraża, poczekam na rozwój wydarzeń
automaty to te momentalnie reagujace zlecenia, czesto w "kupie". czlek by tak szybko nie zareagowal. to podpiete sa algorytmy a jakie maja warunki sprzedazy, wie tylko ten kto je programowal.