• Info Autor: ~grześ [89.79.243.*]
    Ja też na takie info czekam od dwóch lat i czekam a to obecne to znów obiecanki jak to dwa lata temu ....już tuż tuż już będzie ...tym razem na maj to poszło a w maju na sierpień i tak do końca Depend. Żałosne!!! przecież teraz miało być info o uruchomieniu już!!!! a nie o jakimś wpisie i harmonogramie bo on jest już od dwóch lat:-)
  • Re: Info Autor: ~1916 [89.228.23.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Info Autor: ~mart [82.115.80.*]
    Trzeba wziąć jeszcze pod uwagę czy Depend ma dopracowane umowy pod przejęcie nieruchomości bo przelewy mają od razu iść na konto sprzedającego a nie na konto Depend.I chyba przez to trwa to tak długo , ale patrząc na kurs dolara to zrobili dobry biznes z tym przeciąganiem kredytu.
  • Re: Info Autor: ~Mario [178.37.200.*]
    a ja dalej w to nie wierzę, kolejny komunikat że za dwa miesiące coś tam. Mam akcję ale czuję że zostanę wyruchany z tym.

nic tylko czekać i gryźć paznokcie ryzykując, że albo rozbiję bank, albo mocno dostanę w plecy.
  • Re: Info Autor: ~kubuspuchatek [46.171.98.*]
    W dniu 18/03/2015 Zarząd Depend SA otrzymał potwierdzenie z Bank of America o formalnym włączeniu spółki Depend SA do syndykatu HK-0016027-12 z dniem 5/03/2015. 

Po co mialby oszukiwac BoA? Czy zatrudnialby armie ludzi aby bawic sie w kredyt widmo? Napisaliby po prostu basta! Zadnego kredytu nie bedzie a nie kontynuowali zabawe w ciuciubabke.
  • Re: Info Autor: ~Aleks [85.222.108.*]
    Ja też uważam, że z kredytem nie ma żadnej ściemy. Natomiast niewiadomą mamy z audytem.
  • Re: Info Autor: ~dependziak [164.126.250.*]
    Kiedy odwieszą spółke ? ktoś coś juz wie ?

• Re: Info Autor: ~wawiok [77.254.207.*]
    Ja również mam złe przeczucie co do tego kredytu.
    A po drugie jeśli by otrzymali linie kredytową to jak ją wykorzystają akurat depend ma takie szczęście i kupi kurę znoszącą złot jajka.
    Jest wiele firm które mają pieniądze i czyszczą co lepsze sie pojawi.
    Po drugie jak można podpisać umowe 2 lata wcześniej niż planowany jest kredyt .
    W ostatnim raporcie napisali.
    Po otrzymaniu w/w informacji Zarząd Depend SA zwrócił się do Prometheus Capital Group o pisemne potwierdzenie przez Bank of America zakończenia procesu włączania spółki Depend SA do Syndykatu Nr HK-0016027-12 celem upewnienia się, że w/w harmonogram faktycznie dotyczy spółki Depend SA co jednocześnie pozwoli Emitentowi na publikację komunikatu dla wszystkich akcjonariuszy.
    W dniu 18/03/2015 Zarząd Depend SA otrzymał potwierdzenie z Bank of America o formalnym włączeniu spółki Depend SA do syndykatu HK-0016027-12 z dniem 5/03/2015.
    Jeśli depend otrzymał potwierdzenie z Bank of America o formalnym włączeniu spółki Depend SA do syndykatu HK-0016027-12 z dniem 5/03/2015.
    co stoi na przeszkodzie aby depend pokazał to potwierdzenie napewno jest tam pieczęć i podpisy z banku.
    Jakie było to potwierdzeni na piśmie czy znowu pogadanka email.
    Przecież pokazanie publicznie dokumentu powiedzenia z banku rozwiały by wszelkie wątpliwości .
    Jednym małym ruchem nie szkodzącym spółce mogą wybronić się z zarzutów jakie staia im wielu.
    Ja myślę że żadnego potwierdzenia nie dostali a zwłaszcza na piśmie.
    Bo by się chwalili wszem i wobec.

• Re: Info Autor: ~pasza1 [89.67.245.*]
    W jakim celu spółka miałaby publikować fałszywe informacje w sytuacji zawieszenia notowań i, w związku z tym, braku możliwości odnoszenia korzyści przez kogokolwiek?
  • Re: Info Autor: ~pasza1 [89.67.245.*]
    Od początku wiadomo, że odwieszenie nastąpi dzień lub dwa po opublikowaniu wymaganej przez GPW analizy.
    1. analiza w formie raportu bierzącego
    2. uchwała giełdy o przywróceniu notowań
    3. przywrócenie notowań
  • Re: Info Autor: ~Aleks [85.222.108.*]
    Ja też cały czas uważam, że wszystkie komunikatu odnośnie przyznawania kredytu są prawdziwe. Otrzymaliśmy wreszcie upragnione info odnośnie harmonogramu wypłat, no i niestety nie możemy się nim cieszyć, gdyż notowania są zawieszone. Mnie martwi tylko brak informacji odnośnie przeprowadzanego audytu, ale wierzę, że i ono niebawem się pojawi. Teraz kiedy spółka ma harmonogram wypłat z BOA, każdy audytor oceni, że spółka rokuje i że jest przyszłościowa.
    Pokaż mi chociaż jedną firme na świecie która jest w tym syndykacie.
    Lub depend niech przedstawi chociaż jeden dokument podpisany z BOA z pieczątkom i podpisem.
    nie przedstawią bo prawdopodobnie żadnego takiego dokumętu nie mają.
    Czy dużo żądam wy byście nie chcieli taki dokument zobaczyć i być pewni że wszystko jest ok.
  • Re: Info Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    a na jakiej podstawie Ty żądasz ? zdaje się, że nie jesteś akcjonariuszem ani zarządem GPW czy KNF...

życzyłbym sobie....inni chyba też, abyś zanim coś tu napiszesz zapoznał się z, mam nadzieję ojczystym , językiem polskim i zasadami w nim obowiązującymi

Jesli wierzysz w email a nie w dokumenty to już twoja sprawa.
    "Każdy ma prawo żądać " nie tylko ty
    Pozdrawiam
  • Re: Info Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    zgodnie z KSH TYLKO akcjonariusz i odpowiednie organy państwowe, więc...a może też myślisz, że jesteś Napoleonem?
  • Re: Info Autor: ~wawiokendNapoleon [77.254.207.*]
    No i jedn dokument z BOA zniknął.
    W ostatnim raporcie również nic nie jest pewne czy oni dostali to potwirdzeni z PCG czy z BOA.
    Zapytali poprzez PCG lecz w odpowiedzi napisali że otrzymali odpowidz z BOA czyli powinni mieć dokument podpisany z BOA
    Chyba że raport przejdzie korektę.
    tutaj zamieszczam ten fragment.

Po otrzymaniu w/w informacji Zarząd Depend SA zwrócił się do Prometheus Capital Group o pisemne potwierdzenie przez Bank of America zakończenia procesu włączania spółki Depend SA do Syndykatu Nr HK-0016027-12 celem upewnienia się, że w/w harmonogram faktycznie dotyczy spółki Depend SA co jednocześnie pozwoli Emitentowi na publikację komunikatu dla wszystkich akcjonariuszy.

A jeśli się czepiasz mojej pisowni to myślę że jest bardziej zrozumiała.
    W poruwnaniu z nie którymi raportami dependa.
    "Twojego guru. "

[x]
DEPEND -4,00% 0,25 2015-03-02 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.