• Panowie co tu takie nosy spuszczone na kwintę ?? a w Selgrosie Krosno Autor: ~nadzieja1 [91.237.86.*]
    kwitnie w broszurce na Wielkanoc że cho cho , no i kurcze może jeszcze będzie OK.
    Ludziska z Krosna piszcie co i jak , bo jeśli huta działa to może jakieś Stowarzyszonko załóżmy jak w Elektrimie ( na dziś próbują takie urealistycznić ) by swoich praw dociekać . Chyba nie chcemy im oddać Krosna od tak tym złodziejskim nasieniom . 
    Acha ten Patryś to nie ja i jestem za tym by go dorwać i prześwietlić publicznie ( niekoniecznie ) jak i jego przydupasów bo tacy pewnie są .

• Re: Panowie co tu takie nosy spuszczone na kwintę ? Autor: ~Rob [94.254.144.*]
    Dnia 2015-03-18 o godz. 16:25 ~nadzieja1 napisał(a):
    > kwitnie w broszurce na Wielkanoc że cho cho , no i kurcze może jeszcze będzie OK.
    > Ludziska z Krosna piszcie co i jak , bo jeśli huta działa to może jakieś Stowarzyszonko załóżmy jak w Elektrimie ( na dziś próbują takie urealistycznić ) by swoich praw dociekać . Chyba nie chcemy im oddać Krosna od tak tym złodziejskim nasieniom . 
    > Acha ten Patryś to nie ja i jestem za tym by go dorwać i prześwietlić publicznie ( niekoniecznie ) jak i jego przydupasów bo tacy pewnie są .
    >
    >

Zgadza się, krosno ma sie coraz lepiej i są jakieś szanse że może byc OK. Co do wspomnianego "patrysia" to mam informacje ze za sprawą stał i sygnował sie za niego nijaki dariusz, swego czasu zajmujacy sie tematem. Sprawa jest rozwojowa i podchodzi pod prokurature. Jak ktos ma jakies informacje nt prosze pisac na: poz_grupakrosno.wp.pl
  • Re: Panowie co tu takie nosy spuszczone na kwintę ? Autor: ~wyruch_yakcjonar [62.182.145.*]
    poz_grupakrosno.wp.pl nie ma takiej strony
  • Krosno Autor: ~Zbyniu [88.156.90.*]
    Latka lecą ,a tu ciągle to samo i akcjonariusze wywaleni w powietrze. Wesołych kolejnych Swiąt i smacznego JAJA.!
  • Re: Krosno Autor: ~Abdul [62.182.145.*]
    W przyszły tydzień ja kupić ten interes.Wy, byli akcjonariusze, być wyturczeni w cała rozciągłość.
  • Re: Krosno Autor: ~GACEK [217.99.174.*]
    Ty kupić.?? ale fajowo żydziuchu ,ale i akcjonariatowi trzeba siano za akcje wrócić,pamiętaj dziadu i jak nie masz siana ,to idż do Bociana.!!
  • Re: Panowie co tu takie nosy Autor: ~żydziuch [195.64.130.*]
    link 
    ten gescheft byc mój wkrótce
  • Re: Panowie co tu takie nosy Autor: ~nadzieja1 [91.237.86.*]
    No no no , może jeszcze tu grubo być .. np. jakieś konkretne wezwanie , kto to wie .
    Dzięki za linka .
  • Re: Panowie co tu takie nosy Autor: ~takietam [195.64.130.*]
    link 
    Pod artykułem to chyba komentarze pracowników
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.