Wągrowiec, Chełm, Legionowo, Myszków, Kołobrzeg. Dla jednych dziury, a dla mnie miasta, w których sieciowa konkurencja nie istnieje wcale, albo jest bardzo nieliczna. Tylko, czy dozyję, aż przełoży sie to na kurs:-)
Wszystko zmierza w dobrą stronę___póki co tyci tyci skubanie, ale jak przyjdzie co do czego, będą się zabijać o akcje naszej hurtowni___Kanz i jego plany względem naszego rynku już się o to postarają. Jedyne czego żal, to że się nie spieszą chłopaki, bo już co poniektórzy, w tym i ja, zapuścili tu niezłe korzenie___ale jak wiadomo starych drzew się nie przesadza, więc doczekam tutaj tej hossy ubrankowej_:-) Pozdro dla starych posiadaczy.
Fju fju___już 7 nowych franczyz w tym roku, a to nie koniec___to musi przynieść wymierne zyski___z pewnością ktoś nie wytrzyma i uruchomi tą "lawinę" zakupów :-)
Po 0,10 marzenie ściętej głowy__tak nisko nie upadnie, bo niżej jak obecnie nie ma kompletnie chętnych do sprzedaży. Oczywiście można sobie tak pisać___ekran wszystko przyjmie :-)
Wągrowiec, Chełm, Legionowo, Myszków, Kołobrzeg. Dla jednych dziury, a dla mnie miasta, w których sieciowa konkurencja nie istnieje wcale, albo jest bardzo nieliczna. Tylko, czy dozyję, aż przełoży sie to na kurs:-) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Prawdopodobnie nikt z nas nie dożyje !!! ......a sądząc po "wpisach" , "reakcji" i ilości "merytorycznych" komentarzy na ostatni raport Q zastanawiam się czy ktoś z zakładników niejakich kopciów jeszcze oprócz minie żyje ......jeżeli jednak dożyje chwili kiedy uda mi się odzyskać chociaż 70-80 % zamrożonego kapitału od 6 lat - to nigdy nie zainwestuje w rodzinne czyt. mafijne spółki .......uważam że takie spółki które po 3 - 5 letnim okresie bytności na gpw zachowują się tak jak nasz hrt , a po 5 latach nie wypracowują dywidendy - powinny być likwidowane ustawowo , ich majątek winien być zlicytowany a pieniądze przekazane akcjonariuszom i tylko akcjonariuszom w 100 % . ...trudno jednak byłoby uzyskać taki efekt w demokratycznym , krwiopijczym kapitaliźmie rządzonym przez liberałów czt. przekrętów . Mam pytanie do żyjących ; czy ktoś z akcjonariuszy jest może członkiem SII ?, dlaczego pytam . Od pewnego czasu zastanawiam się nad tym , i myślę że po 1 ) zasadne byłoby zaproszenie przedstawiciela SII jako OBSERWATORA NA WZA , po 2 ) czy w akcjonariacie jest ktoś znający się na księgowości w stopniu wystarczającym aby ocenić np; nieprawidłowości na podstawie lat ubiegłych ; jeżeli ktoś ma wyrobioną opinię o nieprawidłowościach , prawdopodobnie można oficjalnie zgłosić do SII - wniosek o zbadanie takich nieprawidłowości .....myślę szanowny akcjonariacie że najwyższy czas się przebudzić i wziąć sprawę w swoje ręce - jak mówił "klasyk" ....proszę o merytoryczną dyskusję ....... Ja osobiście nie wierze w te słodko-pierdzące raporty .........!
........pozdrawiam żyjących oraz tych co mają ochotę do życia !!!
Lista sklepów to przecież żadna tajemnica, jest na stronie internetowej spółki. A co do zamykania nierentownych sklepów - trzeba by sprawdzić w raportach, ale ładnych już kilka miesięcy temu zrobili taki krok i kilka punktów (2-3?) zamknęli.