Tu pompa już była 106, pewnie rozdali wam ciepłą odzież na kolejną zimę.Tu obroty nawet się skończyły. Obrót powala z nóg 500zł ale wczoraj był dwukrotnie większy :)
Ale ponoć robią drógi epizod to za rok może dwa kolejna pompa
Niech sypie a ja pozbieram. Co do wodospadu to ja dno widzę i jest dosyć płytko. A co do dna to jest ono specyficzne bo rzadko na dnie można się obłowić,a tu proszę. Musiał by być jakiś straszny news a taki już kiedyś był i było dno, kto wtedy kupił się obłowił. Jeżeli znowu zejdzie tak nisko to szybko rozpakują prezenty tacy jak my :)))
Kto wtedy kupił opchnął takim wróżbitą jak ty po 6,5 a nawet i 4. Teraz możesz sobie uśredniać miesiącami i kisić się tutaj jak inne spółki dają zarobek. Kupuje się iw wywala szybko idąc na kolejną a nie trzyma nie wiadomo ile gnioty :) Spekuła już opuściła pokład ale pocieszaj się dalej pewnie wisisz na haku po 4 albo i 5 :) Liczba grających w super gre = 0 do 4 :)))
A ja wam powiem tak tu nie trzeba nic opanowywać, wystarczyło pilnować notowań, każdy widział jak w grudniu rozebrano 20mln po 2gr w moment. Później pompa pod premierę kurs sięgnoł 6gr a to już duży zarobek. Każdy ogarnięty wiedział że to nie wzrośnie jak twom bez wyników i po takim wzroście uciekał. Jednym się udało po 5 drugim po 6, zaryzykowali. Dla mnie z 2 na 5 było wystarczająco. Przy premierze wielu się zleciało i po takim wzroście zaczęli kupować na górce licząc że gra zacznie się sprzedawać nie wiadomo jak i się przeliczyli, teraz zostali z akcjami. Wystarczy spojrzeć na pozostałe spółki z grami, jak rosły, na koniec pociągnęli nikosia, trend na gry był, wielu nakręciło się szybkim zyskiem a tu niespodzianka zwała z 6 na 3. Tak to jest jak się jest pazernym zysku to teraz zostało się z papierem. Pozdrawiam.
Coś wam ta pompa nie idzie, już tylko 2mln śmieciowego zostało haha. Na 4gr tylko 8mln gniota czeka na naiwnych , czemu nie kupujecie? Gra na kosmicznych pozycja w topselers czyli ledwo co ja kupują i do tego nikt nie gra . NIeźle ubrali leszcza pod premierę tak jak w 2012 haha widać naiwniaków nigdy nie brakuje :)))))
Dnia 2015-03-14 o godz. 14:16 ~grand napisał(a): > Dzięki tym dzieciom miałeś 6gr i mogłeś zarobić, czy teraz zarobisz odpowiedz sobie sam. > > I mało ważne czy ta gra się sprzedaje czy nie, kurs jest kierowany.
Guzik mnie obchodzi czy ta gra się sprzedaje czy nie i tak się wystrzelacie.
Dnia 2015-03-20 o godz. 12:16 ~grand napisał(a): > Dnia 2015-03-14 o godz. 14:16 ~grand napisał(a): > > Dzięki tym dzieciom miałeś 6gr i mogłeś zarobić, czy teraz zarobisz odpowiedz sobie sam. > > > > I mało ważne czy ta gra się sprzedaje czy nie, kurs jest kierowany. > > Guzik mnie obchodzi czy ta gra się sprzedaje czy nie i tak się wystrzelacie.
Strzelają ciągle a na 4,5,6 po 9mln. NIkt nie chce tego ruszyć po 4gr dlatego będzie się kisić i będą wyskakiwać co jakiś czas,być może ktos puści po 2 widząc że inne spółki rosną napal się i poleci powodując początek lawiny.