oczywiscie myliłem sie co do społki i kupowałem akcje na spadkach rozumiecie chyba ze chce zarobic,jako maturzysta licze kazdy grosz i musze kombinowac
kolejny nowy nick, piszący o mega odpałach, fundamentach, zbieraniu przez grubego zniknie jak już wykona swoją czarną robotę. Po co pisze, że będzie rosło? Bo się nachapała papieru i wie że dużo wyżej nie będzie
Uważajcie na ten nick i na to IP : ~lila [91.234.22.*]2015-03-16 21:45 Koleś podszywa sie pod wasze nicki i wypisuje na forum, że sprzedaliście akcje Biomaxa!!! Wczoraj podszył sie pode mnie, żeby tylko zgarnąc choć jeszcze jedną akcje po 13gr przed ruchem w górę. Uważajcie! Teraz bedzie podszywał sie pod was! Naganiacz na spadki pisze pod cudzymi nickami!
mam wrazenie kolego ze czarną robote i PR to ty tu wykonujesz pytanie na czyje zlecenie?ile ci płacą i dlaczego zawsze jestes aktywny przed odpałem? nie pozdrawiam bo gardze takimi ludzmi co zerują na innyhc
Dnia 2015-03-17 o godz. 20:23 ~kowal2200 napisał(a): > oczywiscie myliłem sie co do społki i kupowałem akcje na spadkach rozumiecie chyba ze chce zarobic,jako maturzysta licze kazdy grosz i musze kombinowac
tak ale mleko sie wylało ilu przez ciebie oddało po 11?oddasz im kase?DLACZEGO ZAWSZE POJAWIASZ SIE PRZED ODPAŁEM ?porównajcie daty przed jazdą z 11 na 17 jak męda pisała zawzięcie