w oczekiwaniu na dlugo wyczekiwane info pokisimy sie jeszcze chwile w powyzszym przedziale. nie liczylbym na spadek ponizej 40 groni. Kiedy podadza w koncu oficjalne informacje o pozytywnych wynikach i pozyskanych zamównieniach kurs powinien wystrzelic. Kiedy to nastapi ? Mysle ze predzej niz pozniej :) i emisja do rak prywatnych niedostepna dla szerokiego rynku tu nic nie zmieni. jesli juz jestem przy zmianie to zmienie temat - jakie macie ciekawe spolki godne uwagi w najblizszym czasie ? nie samym Hydro zyje czlowiek. Pozdrawiam ^^
Ja się stem cell przyglądam ale tam z jednej strony brak ruchu a z drugiej trzeby podciągnąc do 2,5 żeby choć troche zebrać. Ma być nowy lab, mają dotację. Może ktoś kto zna spółkę bliżej coś powie ciekawego?
Zapraszam na Dom Maklerski WDM ja jestem od zawsze ich wiernym akcjonariuszem i zarabiam tam zawsze mimo ze trend jest od paru lat spadkowy zarabiajac daytradingiem. Pozdrawiam
Zamiast mówić o WDM to lepiej dyskutować o Hydrophi. Może mają mniej od nich do zaoferowania ale nie mówcie, że oferta Hydro jest złą i wchodzenie w nią stratą pieniędzy bo wystarczy tutaj przeprowadzenie testów z pozytywem, żeby było kolorowo. Tylko jedna wiadomość i żyjemy jak w raju
Dnia 2015-03-24 o godz. 08:54 ~Krucik napisał(a): > Zamiast mówić o WDM to lepiej dyskutować o Hydrophi. Może mają mniej od nich do zaoferowania ale nie mówcie, że oferta Hydro jest złą i wchodzenie w nią stratą pieniędzy bo wystarczy tutaj przeprowadzenie testów z pozytywem, żeby było kolorowo. Tylko jedna wiadomość i żyjemy jak w raju
Faktycznie siedzimy od dłuższego czasu w tym przedziale. Z jednej strony ma to swoje plusy bo jakby nie patrzeć to przed odwrotnym przejęciem kurs nawet nie zachaczał o te granice. Z drugiej każdy z nas wolałby aby taki zastój w granicy był tylko że 70gr minimum
1gr ? Szczerze to wątpię patrząc po zachowaniu kursu. Do 1gr to raczej nie spadnie. Jeśli utrzyma się tak do publikacji wyników testów to nie długo może nas czekać nawet wzrost dru lub trzy krotny kursu