Nie sprzedałem ,ja zawsze sprzedaje w dołku / oczywiście,że to żart./Tutaj nie ma co się łudzić że ten co odblokuje szybciej wrzuci w rynek .Spólka z jednym tylko kierunkiem.Wykres nie kłamie.Dzisiaj podbijanie małymi pakietami,aby zbudował się popyt.Nawet pandora dostała ruchów i stoi w kolejce za świadectwem depozytowym.Pozdrawiam.
Dnia 2015-03-16 o godz. 10:17 ~jsw napisał(a): > Nie sprzedałem ,ja zawsze sprzedaje w dołku / oczywiście,że to żart./Tutaj nie ma co się łudzić że ten co odblokuje szybciej wrzuci w rynek .Spólka z jednym tylko kierunkiem.Wykres nie kłamie.Dzisiaj podbijanie małymi pakietami,aby zbudował się popyt.Nawet pandora dostała ruchów i stoi w kolejce za świadectwem depozytowym.Pozdrawiam.
nie sprzedałeś, to może kupujesz, nie rozumiem Twojej strategii
a Pandora to raczej po kredyt poszła, bo popyt już się pojawił, tyle że nisko
Kupować czyli uśredniać to ja zamierzam ale grubo poniżej złotówki,Teraz to Wy biorący udział w skupie musicie sie wykazywać aby sprzedać z zyskiem,Pan Janek szczegółowo wyjaśnił to w swoim posćie.
moze byc tez tak ze te odblokowywane akcje juz ktos kupuje. a jak sie pojawi kasa na rachunkach ze skupu i pojawi sie popyt na "tanie" akcje to juz w tych cenach (ponizej 2 zl) akcji nie bedzie.