Nie widzę zbyt dużo analogii między tymi spółkami. O ssk też piszą, że podobne do cloud, tylko, że to ostatnie rośnie jak na drożdżach a gnioty stoją w miejscu...
Ja tam spokojnie czekam: porzadkowanie strutury - bardzo zaawansowane - zmiany według mnie na plus. Czas na to aby nowy zarzad opubliowal strategie. Czas tez aby zmiany przyniosły efekt w postaci zysków.
I czas tez nadejdzie na kolejne działania w kierunku rozwoju tego czym zajmuje sie Sinersio.
sypie pewnie były zarząd, krzyżyk na drogę, nawet nie muszą teraz tego zgłaszać, idzie wiosna, więc trzeba kupić jakieś nowe, hipsterskie okularki i koszulę w grochy, prawda panie kk,
A może ktoś wie dlaczgo z RN odchodzą ludzie? To wygląda raczej na jakieś spory pomiędzy większymi akcjonariuszmia. A przecież przewRN był powołany właśnie przez nich wszystkih. Chyba chłop miał dość, jak AN źle plotkowała na jego temat.
Zawsze można to tłumaczyć, że to "zaniżanie przed odpałem" dotkneliśmy linie wsparcia na 0,8zł jak zamknie sie ponizej to moze byc tylko w dół jutro i odebranie akcji od nerwusów