Czy ktoś już podpisywał umowę i czy może udzielić informacji nt.
1) Czy akcje pozostające na rachunku po przeksięgowaniu tych objętych umową sprzedaży zostają zwolnione i można nimi obracać. Jeśli tak to jaki jest czas oczekiwania od momentu złożenia kopii umowy w biurze maklerskim i czy o zwolnieniu pozostałych akcji powiadamia Q Securities ?.
2) Czy jeśli akcje były zdeponowane na kilku rachunkach, a przeksięgowanie następuje z jednego z nich, to czy akcje na pozostałych rachunkach zostają automatycznie zwolnione.
jeśli chcesz wcześniej niż 27 marca zwolnić akcje, po zrealizowaniu transakcji musisz jeszcze raz jechać do Q Sequritas i dadzą Ci papier dla Twojego domu maklerskiego o zwolnieniu pozostałych akcji
zadzwoń do nich, oni wszystko bardzo dobrze wyjaśniają
Dnia 2015-03-13 o godz. 18:15 ~jk napisał(a): > dzięki, Pandora. > Czyli co niektórzy mogą już sypać, tyle że po tej cenie ...... chociaż zapewne będzie jeszcze znacznie taniej:(
to nazywasz sypaniem? Czy Ty widzisz obroty przy tych spadach?
Dnia 2015-03-13 o godz. 18:15 ~jk napisał(a): > dzięki, Pandora. > Czyli co niektórzy mogą już sypać, tyle że po tej cenie ...... chociaż zapewne będzie jeszcze znacznie taniej:(
dziś jeszcze nie, najwcześniej w poniedziałek, ale to tylko ci z wawy co obrócili Q S dwa razy
mój DM jeszcze nie odblokował, po za tym ja nie sprzedaje, tylko dokupuje więc nie chce mi się jeździć
to wiesz w czym rzecz. nie można za wcześnie wysptrykać się z gotówki. CRM podąża śladami innego sztandarowego projektu IPOPEMY - GANTA. tam też dali się zrobić w konia nie byle komu - cinkciarzowi z dyplomem wyższej uczelni z Bułgarii. Łapiński powinien dać sobie spokój z zarządzaniem portfelami akcyjnymi. Za jakiś czas wszystko co ma bedzie wyprzedawane przez innych inwestorów.