To nie przerzucanie, bo każdy leszczyk bez problemu może kupić. Ja sam kupiłem bez problemu mały pakiecik po 0,04. Teraz widzę, że zaczynają upychać po 0,03.
Ale kto to kupuje ? jak ciągli do 0,15 gr. to obroty były po kilka tyś. a od 0,07 gr. obroty w setkach to dość dziwne , a ktoś to kupuje tylko po co? piszcie.
Lukas8i8 odszukaj projekty na walne IPO które się nie odbyło pare dni temu.Był tam o ile pamiętam projekt wydrukowania 80 mililonów akcji.Potem walne było odwołane.Ja szukałem okazji zarobku na spółkach wdm,ale już tego zanichałem.Ogólnie sporo kasy zarobiłem na HydroPhi, ale od tego czasu wiele się zmieniło.Lukas czy ty czasem nie wyprzedawałeś AOS przed 15 po to żeby kupić IPO?
ten zasz,czany eqgujmax moze gdyby tu nie wlaz to moze by jeszcze cos zrobili zeby rozruszac spolke. A tak przylaz wielki eqhujmax sprowadza kurs do poziomu posadzki. o wielki eqhujmax twoj patent na biznaes jest wspanialy i wyjatkow, nikt niewpadl na taki kreatywny pomysl walenia w rynek papierem, teraz juz chyba toaletowym, bo niesadze zeby to sie jeszcze podnioslo. Trzeba sie nazywac wielki jak najwieksze bagno eqgujmax ,zeby tak zrobic.
imamy 100k po lewej za 0,02 Czy to podpuchą ? Czy naprawdę chce za tyle sprzedać ? Czy to podpucha, czy nie podpucha ? Jak nie, to czy zjeżdżamy do 0,01 ? Czy warto ustawić się po 0,02 ?
Przypominam, że spółka zarobiła ze sprzedaży samych udziałów ze startup'ów ponad 2bańki... Kapitał w spółce do przejęcia był spory, nie sądze, żeby w takiej sytuacji Equimaxx przejął akcje za grosze... Popieprzone to strasznie, Sprzedaż papiera w tym momencie to i tak żadne pieniądze... Utopiłem tu ponad 20tys i będe trzymał do usranej śmierci... Takich jak ja jest od groma... Trzymać i nie dać się wciągnąć w ich gierki... chcą wywalać - niech pompują!
Czy tak co tydzień będą informować o zmniejszaniu udziałów ? Jeżeli tak to nie róbcie takiej głupoty jak ja i nie kupujcie za 0,04. Będzie można kupić po 0,03, a moze i po 0,02, a może i po 0,01
Dnia 2015-03-23 o godz. 17:59 ~leszczyk napisał(a): > Czy tak co tydzień będą informować o zmniejszaniu udziałów ? > Jeżeli tak to nie róbcie takiej głupoty jak ja i nie kupujcie za 0,04. > Będzie można kupić po 0,03, a moze i po 0,02, a może i po 0,01