• Z mojej analizy wynika Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    że gro rozliczenia ok 70% umowy z PETRALANĄ przypadnie dla i kw 2015 r , ponieważ do końca grudnia mieli tylko instalacje , wod kan gaz el. itp. ................................ niepokoi mnie brak infa ale pisałem do Adasia i uspakajali mnie i prosili o dozę zaufania do Zarządu że wszystko jest ok .... poza tym szefostwo PETRALANY głosi wszak o rozpoczęciu produkcji w kwietniu tego roku
  • Re: Z mojej analizy wynika Autor: ~radek [83.12.58.*]
    Totalne bzdury piszesz!!! Było oficjalne info o tym, że wszystko jest ok z inwestycją budowy fabryki?? Jakby było tak dobrze to kurs już by wynosił 4 zł za akcję............... pomyśl zanim drugi raz coś napiszesz!
  • Re: Z mojej analizy wynika Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    ..................... idź z Bogiem młody człowieku ..............................................
    ............... musisz się jeszcze dużo nauczyć w sensie kultury oczywiście ....................... bo to że się zgrywasz to wiedzą wszyscy ale że liczysz na skok kursu to już tylko nie liczni ...... to taki twój sposób rozszyfrowałem cię dawno .......... ale nic z tego cwaniaczku musisz poczekać .................................... chciałbyś 4 zeta i przyciąć z dwieście zł zysku ....... ale musisz czekać najpierw oddadzą po 2 zeta ci co brali po 70 gr ............................... ty czekaj na 50 gr :-)
    Do tego jesteś jeszcze ignorantem!! Nie wkalkulowałeś, że może być duża strata na tej inwestycji. Nie zastanawia Ciebie czemu Śląski Lising wycofał się z finansowania zakupu maszyn............ no tak jesteś leszcz, zapomniałem. O mojej zyski się nie martw bo już je zrealizowałem. Ponownie zakupię akcje tej spółki poniżej 1 zł m. in. od Ciebie leszczu!
  • Re: Z mojej analizy wynika Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    w piśmie jest napisane "wybaczać ludziom ułomnym" ... czynię to z pełna powagą
  • Re: Z mojej analizy wynika Autor: ~Plex [31.0.0.*]
    Nie ma zadnych problemow z budowa fabryki, oni informuja jak sa jakies problemy czy soory na biezaco. Takze nie wiem skad przypuszczacie ze cos jest nie tak.
  • Re: Z mojej analizy wynika Autor: ~Plex [31.0.0.*]
    Drugi powod na to ze jest ok jest ujadanie Radka ktory chce zaspekulowac, a nie robilby tego nie wiedzac ze bedzie roslo:))))))) kolo sie zamyka!
    Plex Ty leszczy, gdzie Twoje wzrosty? Masz na kupię ponad 7 tys. tak więc na co czekasz? ;-) Leszcz bez kasy i z marzeniami
[x]
AEDES 14,29% 0,10 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.