• problem ze skupem Autor: gunio77 [89.76.37.*]
    Witam,

Wczoraj w Q Securities S.A. podpisałem umowę sprzedaży akcji i poszedłem dzisiaj do swojego biura maklerskiego i okazało się, że nie przyjmą dyspozycji przeniesienia akcji, bo mam zablokowane akcje. Nie mogę odblokować akcji, bo świadectwo przekazałem Q Securities S.A. Czy komuś udało się złożyć dyspozycję. Trochę lipnie.
  • Re: problem ze skupem Autor: ~jk [31.11.212.*]
    no przecież może się makler z Twojego biura skontaktować z maklerem z Q Securities i załatwić sprawę.
    Naciskaj maklera z Twojego biura. Nie ma racji. Świadectwo wydał i zablokował akcje właśnie pod ten skup.

• Re: problem ze skupem Autor: gunio77 [89.76.37.*]
    Rozmawiali, debatowali i patrzyli na umowę z obu stron - siedziałem w biurze ponad godzinę. Zastanawiam sie, czy inni nie mają problemów.
  • Re: problem ze skupem Autor: ~nk [213.158.222.*]
    W DB Securities bez żadnych problemów, 5 minut. A akcje masz przecież zablokowane właśnie w celu dokonania tej transakcji. Jakiś makler nierozgarnięty musiał cię obsługiwać.
  • Re: problem ze skupem Autor: gunio77 [89.76.37.*]
    w db nie robili problemów, bo orphe tez ma tam rachunek maklerski. Czyli generalnie gdzieś się udało.
  • Re: problem ze skupem Autor: ~kkk [87.205.41.*]
    jak goście który pracują w dm maja z tym problem to powiedz im ze powinni zmienić profesje np. na prace w tesco
  • Re: problem ze skupem Autor: ~Grzasiec [93.105.184.*]
    U mnie w DM BOŚ nie było problemu. Dzisiaj zaniosłem umowę i dzisiaj akcje już zeszły z mojego konta. Czekam teraz na przelew kasy za sprzedane akcje.
[x]
ORPHEE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.