• Będzie nowa emisja. Autor: ~baca [83.21.73.*]
    No to mamy to na co czekaliśmy. Będzie nowa emisja. Dwa walne bo na pierwszym spodziewany brak kworum
  • Re: Będzie nowa emisja. Autor: ~Leon [31.61.136.*]
    Działalność tej spółki polega tylko na emisjach akcji.
  • Re: Będzie nowa emisja. Autor: ~jk [37.190.179.*]
    nic nie będzie nie umiecie czytać?

• Re: Będzie nowa emisja. Autor: ~ex [194.50.214.*]
    Olśnij nas zatem swoją wiedzą...:)
  • Re: Będzie nowa emisja. Autor: ~jk [37.190.179.*]
    ja mam taki sam rozum ja i ty weż to i przeczytaj jeszcze raz , głupich szukają?
  • Re: Będzie nowa emisja. Autor: ~baca [83.21.73.*]
    Będzie:
    6. Podjęcie uchwały w sprawie emisji warrantów subskrypcyjnych oraz warunkowego podwyższenia kapitału zakładowego Spółki, z pozbawieniem prawa poboru dotychczasowych akcjonariuszy.
    7. Podjęcie uchwały w sprawie upoważnienia Zarządu do podwyższenia kapitału zakładowego w ramach kapitału docelowego wraz z uprawnieniem Zarządu do pozbawienia prawa poboru akcji w całości lub w części dotychczasowych akcjonariuszy i zmiany Statutu Spółki.

Ale najpierw na pierwszym:
    7. Podjęcie uchwały w sprawie obniżenia kapitału zakładowego w celu częściowego pokrycia strat Spółki z lat ubiegłych poprzez zmniejszenie wartości nominalnej akcji i zmiany Statutu Spółki.

Drugie jest potrzebne bo na pierwszym nie będzie kworum. Kworum jest potrzebne do ogłoszenia emisji bez prawa poboru. Na kolejnym walnym w tej sprawie kworum nie będzie wymagane.

Obecnie niewiadomą pozostaje: wielkośc emisji i nowa wartośc nominalna jednej akcji.
  • Re: Będzie nowa emisja. Autor: ~konkwistador [178.42.16.*]
    wielkosc emisji …..znana
    cena nominalna …..znana
    cena emisyjna …… nieznana
  • Re: Będzie nowa emisja. Autor: ~baca [83.21.73.*]
    Projekt jest znany. Fakt. Tylko musi jeszcze przejśc.
[x]
CALATRAVA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.