Z wora do wora 20 tys zł w jedną chwilę? Oj żebyś sie nie zdziwił dziś i jutro... Zanim ten twój trup zlegnie w ziemi to jeszcze czeka go niezły bal na kursie.
Tanie naganianie na zakup akcji TRUPA. Świat idzie do przodu a veno gra tą samą ściemę. Sam jestem ciekaw ilu leszczy da się nabrać zanim zafundujecie im zwałę.
Auto jest w Genewie, wygląda inaczej niż Lambo i nikt nie łże że już jest w produkcji. Można? Można. Ale jak to? Nikt nie spytał o opinię największego krajowego guru od superaut?
Włosi to zaprojektowali i Włosi wystawiają tzw mock-up. Polak tam był jedynie jedna z 11 osób, ktore brały udział w projektowaniu. Polska prasa, która nie ma człego opisywać w temacie sukcesów Polaków w innych krajach dała chwytliwy tytuł, ze Polak zaprojektował auto i je wystawił, a czytelnicy w to uwierzyli. Mało kto wnikał kto to naprawdę zaprojektował i wystawil w Genewie.
Czy jeśli w firmie Renault, gdzie nad designem pracuje ok 70 osób, bedzie Polak, ktory cos tam pomoże, to czy auto Renault projektował Polak czy nie ?
Dnia 2015-03-12 o godz. 12:27 ~Re napisał(a): > Tanie naganianie na zakup akcji TRUPA. > Świat idzie do przodu a veno gra tą samą ściemę. > Sam jestem ciekaw ilu leszczy da się nabrać zanim zafundujecie im zwałę.
Dnia 2015-03-12 o godz. 12:27 ~Re napisał(a): > Tanie naganianie na zakup akcji TRUPA. > Świat idzie do przodu a veno gra tą samą ściemę. > Sam jestem ciekaw ilu leszczy da się nabrać zanim zafundujecie im zwałę.