• NWZA Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    http://prawo.money.pl/kodeks/spolek-handlowych/dzial-ii-spolka-akcyjna/rozdzial-3-organy-spolki-cz-1/art-400

mało brakuje...dołączacie się?

ale żeby to miało ręce i nogi trzeba doprowadzić do głosowania grupami...

http://knprawaspolek.wpia.uw.edu.pl/wybor-rady-nadzorczej-oddzielnymi-grupami-aspekty-praktyczne/

cel RN i odwołanie KLUBY
  • Re: NWZA Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    a tak nawiasem czy ktoś już zwracał się do spółki z żądaniem udzielenia informacji w trybie art. 428 par.6 KSH?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.19.68.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.254.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: NWZA Autor: ~jarek [89.67.89.*]
    akcji nie mam - obserwuję.
    myślę że zawieszenie spółki nie jest wielkim problemem, problem jest w tym że władze spółki wiedziały że nie zrobienie analizy wiąże się z zawieszeniem. nie było żadnego komunikatu że analiza jest robiona i publikacja nastąpi w dniu tym a tym. tak jak dziwne komunikaty z datami które publikują a które nigdy się nie spełniły można było tłumaczyć że jest to dokładny przekład i to amerykanie nie dotrzymują terminów tak nie informowanie rynku kiedy analiza się ukaże jest zachowaniem skandalicznym i podważa wiarygodność spółki.
    takie moje przemyślenia
    pozdrawiam
  • Re: NWZA Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    celem w jakim "zapościłem" nie jest napierdzielanie na spółkę...ale wyjaśnienie całej sytuacji...chyba w naszym interesie. Zgromadzenie 20% byłoby niezłą formą nacisku!!!
  • Re: NWZA Autor: ~Mario [77.255.84.*]
    nie przejmą się i jak uzbieramy nawet 25% to nic nie zdziałamy

wyrzucenie prezesa ze spółki raczej firmie nie pomoże

siedzcie cicho i czekajcie co będzie dalej, a jak nie to odpsrzedać popłakać nad stratą i inwestować dalej
  • Re: NWZA Autor: ~pytek [83.19.68.*]
    Dnia 2015-03-12 o godz. 12:04 ~Mario napisał(a):

>
    > siedzcie cicho i czekajcie co będzie dalej, a jak nie to odpsrzedać popłakać nad stratą i inwestować dalej

allegro ??? olx ???? ebay???? co proponujesz ????????????

[x]
DEPEND -4,00% 0,25 2015-03-02 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.