• I kolejna znacząca umowa !! Autor: ~Kimdzongun [83.26.36.*]
    Tym razem  na stworzenie filmów animowanych w technologii 3D dla firmy z branży wystawienniczej.

Wartość zlecenia wynosi 145 000,00 PLN netto.
  • Re: I kolejna znacząca umowa !! Autor: ~ja [83.27.194.*]
    Spokojnie, nie podniecaj się bo ci żyłka pęknie !
  • Re: I kolejna znacząca umowa !! Autor: ~org [46.238.208.*]
    Fajnie.
    Ja się cieszę.
    Realizują to o czym pisali - zawieranie więcej mniejszych umów.
    W krótkim czasie dwie mniejsze umowy łącznie na 500 tys PLN. Dodatkowo rozliczenie Mbanku - 2,5 MLN PLN.
    Na horyzoncie możliwa umowa z Arabami a wiemy że trzeba kupować plotki.
    Jeżeli rzeczywiście wpadnie ta umowa to możemy liczyć na minimum 6 PLN za akcje. Ale to już tylko rozważania i nadzieje.
    Pozdrawiam akcjonariuszy.
    Pisząc aby się nie podniecał , chodziło mi o to , że wróż poinformował o tej umowie wcześniej !

I3D SA Rezygnacja członków Rady Nadzorczej oraz powołanie nowego członka Rady Nadzorczej
    Raport Bieżący nr 7/2015
    Zarząd Spółki i3D S.A. informuje, iż w dniu 10 marca 2015 roku otrzymał od Pana Jacka Zająca oraz Pana Grzegorza Krupy rezygnację z członkostwa w Radzie Nadzorczej i3D S.A. z dniem 10 marca 2015 roku. Jako powód rezygnacji wskazano przyczyny osobiste.

Jednocześnie Zarząd i3D S.A. informuje, iż w dniu 10 marca 2015 roku członkowie Rady Nadzorczej Spółki, zgodnie z zapisem §13 ust. 5 Statutu Spółki, podjęli uchwałę w sprawie uzupełnienia składu Rady Nadzorczej Emitenta w drodze kooptacji o osobę Pana Marka Łężniaka. Wybór nowego członka Rady Nadzorczej podlegać będzie zatwierdzeniu przez najbliższe Walne Zgromadzenie Spółki.

• Re: I kolejna znacząca umowa !! Autor: ~huhu [79.186.253.*]
    a więc jutro spadki ...................
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 11:28:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.