Podobno akcję mają spaść po 1 grosz i trzymać się na tym poziomie minimum pół roku, czy wiecie coś na ten temat! Chyba pozbędę się wszystkiego. kupiłem po 0.02 zł lepiej nie stracić!
tak zaglądam od czasu do czasu na forum (mam akcje) i nadziwić się nie mogę, ile tu "inteligentnych inaczej", Gaston vel robin hood czy inny gad to z czystej frustracji, kompleksów czy z jakiej innej przyczyny z kolegami siedzicie 24 h na forum i komentujecie spółkę, która was nie interesuje bo akcji nie macie? to jakieś psychologiczne zagadnienie, jesteście na bezrobociu czy macie dostęp do neta na emeryturze? bo normalni ludzie czasu na wypisywania od switu do nocy nie mają bo mają po prostu inne zajęcia.. a już ten wątek z nędzną treścią to załama.. kolego masz takie przeczucia to opylaj, po co forumowiczom d... zawracasz?
DAWAJ DAWAJ TYLKO PO 2GR PUSC ZEBY SZYBKO POSZLO BO ZOSTANIESZ Z REKA W NOCNIKU... Kazdy normalny wie ze tutaj dopiero w moju po wynikach moze sie cos zmienic wiec po co siac zamet i pisac glupoty lepiej siedziec i czekac spokojnie,spasc do juz za bardzo nie moze a pole do wzrostu ma. Pozdrawiam p/s napisz czy ustawiac sie na te 2 grosze i ile masz papieru
Dnia 2015-03-11 o godz. 14:50 ~Pancio1980 napisał(a): > DAWAJ DAWAJ TYLKO PO 2GR PUSC ZEBY SZYBKO POSZLO BO ZOSTANIESZ Z REKA W NOCNIKU... > Kazdy normalny wie ze tutaj dopiero w moju po wynikach moze sie cos zmienic wiec po co siac zamet i pisac glupoty lepiej siedziec i czekac spokojnie,spasc do juz za bardzo nie moze a pole do wzrostu ma. > Pozdrawiam > p/s napisz czy ustawiac sie na te 2 grosze i ile masz papieru
Wyniki w maju to ustawić się można na 2gr, do tego czasu wiele sesji to ktoś pęknie jak to zawsze bywa a potem można potrzymać długo do kolejnej podbitki pod 2 epizod.
Dnia 2015-03-11 o godz. 14:42 ~blackpik napisał(a): > tak zaglądam od czasu do czasu na forum (mam akcje) i nadziwić się nie mogę, ile tu "inteligentnych inaczej", Gaston vel robin hood czy inny gad to z czystej frustracji, kompleksów czy z jakiej innej przyczyny z kolegami siedzicie 24 h na forum i komentujecie spółkę, która was nie interesuje bo akcji nie macie? to jakieś psychologiczne zagadnienie, jesteście na bezrobociu czy macie dostęp do neta na emeryturze? bo normalni ludzie czasu na wypisywania od switu do nocy nie mają bo mają po prostu inne zajęcia.. a już ten wątek z nędzną treścią to załama.. kolego masz takie przeczucia to opylaj, po co forumowiczom d... zawracasz? > > pozdrawiam akcjonariuszy
Przestał brać tabletki i stan "pamiętnika" się pogorszył.