• DEPEND-AUDYT Autor: ~martin0 [46.112.116.*]
    Witam-polecam lekturę Parkietu-gazety giełdy- z dnia 10 marca 2015r.-tytuł artykułu-Legistrator przykręca śrubę-strona -16-dot. audytu..Jedno zdanie z powyższego artykułu-odmowę wydania opinii można uzasadnić wyłącznie w sytuacji wynikającej z okoliczności pozostających poza kontrolą spółki,w których zarząd ,mimo dobrej woli ,nie ma możliwości przedstawienia wystarczających i odpowiednich informacji biegłemu rewidentowi Audytor uważany jest przez KNF już oficjalnie za pierwszą  zewnętrzną linię zapewnienia rzetelnego raportowania emitenta.Więcej w powyższym artykule-Martin EWP.
  • Re: DEPEND-AUDYT Autor: ~4-5-procent [82.139.164.*]
    Czy "rzetelnym raportowaniem emitenta" jest powtarzające się stwierdzenie : "nie później niż do" i co na to audytor? :))))
  • Re: DEPEND-AUDYT Autor: ~Mario [77.255.84.*]
    no ale przecież to są sprawy na które spółka nie ma wpływu więc o co kaman?
    czekają na kredyt, wszystko co mogli zrobić zrobili, czekają już długo, sytuacja w spółce się nie zmieniła więc...
  • Re: DEPEND-AUDYT Autor: ~Aleks [85.222.108.*]
    mają pisma, mają maile zza oceanu, więc wszystko pokażą i będzie git.
  • Re: DEPEND-AUDYT Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    to nie ustawa a jedynie projekt, więc daleka droga...jeden pomysł bardzo mi się podoba - nie spółki powinno się karać a zarządy!!! dziwne że KNF swoich pomysłów nie zastosuje do siebie;) starczyłoby pensji urzędasom na kary?

może wyjaśnią gdzie był KNF jak ludzi banki robiły w bambuko udzielając nielegalnych kredytów?

a co do Depka proponuję z tydzień zaczekać i można pomyśleć o NWZA? jak się zorganizujemy-głosowanie grupami to może coś ugramy...:)
  • Re: DEPEND-AUDYT Autor: ~Lucek [89.71.195.*]
    W takim wypadku moje 1,7% na NWZA jest z Wami.Czekam na chętnych akcjonariuszy by połączyć siły.
    no to mamy prawie 5...ktoś jeszcze?
  • Re: DEPEND-AUDYT Autor: ~łajza_meneli [37.248.254.*]
    fifrak zapomnij że zbierzecie większość by przegłosować Bolka, Platyne i opowiadane przez was rzekome słupy
  • Re: DEPEND-AUDYT Autor: ~Lucek [89.71.195.*]
    Rozmawiałem z kolegą siedzi w pociągu i ma 0.9 jest z nami.
  • Re: DEPEND-AUDYT Autor: ~katarczyk [195.117.219.*]
    Mogę dorzucić moje 1,2%
    brakuje 13% ktoś jeszcze?
    Marne szanse z tego co widzę
    Kiedyś założyłem temat aby dowiedzieć się ilu nas jest i co nikt nie odpisał
    Tak więc albo ff jest malutki albo mniejszościowi siedzą cicho

możemy zrobić tak - NWZA - mamy wystarczającą ilość ...a na walnym zobaczymy czy da radę głosować grupami?
    nie wiem co myśleć o ostatnim komunikacie? prezio nie zamierza zrobić analizy?
    Na walnym będę mam brata w okolicy to będzie okazja do spotkania %%%%
[x]
DEPEND -4,00% 0,25 2015-03-02 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.