Dzisiaj o 10,30 wywalono 11 mil akcji po 0,01 , - wszystko zostało skupione Obecnie 5,8 mil akcji po 0,02 czeka na sprzedaży (19 osób) zrealizowano do 11,45 - 25,tyś
Czy ktoś wie jakie decyzje zapadły na Walnym ?????
Nie wiem ,ale może to sypacz który cały czas sypał po 2 gr ,ale skończył mu się czas i musiał się wysypać do końca więc sprzedał po 1 gr , wie o tym , że już po 2 gr nie sprzeda bo ulica zawaliła podaż . Myślę , że jednego na pokładzie mniej :)) , szkoda tylko , że się nie załapałem na dodatkowe darmowe akcyjki . pozdro
Masz rację po 0,01 wywalono 5 mil a resztę po 0,02 i dalej dokładają - już jest 7 mil
ale ciągle nie znam powodu - Inwestycja jest realizowana nawet szybciej niż zakładano - wstępne listy intencyjne na wrób są , czyli powinno być super - dla tego nie rozumiem racjonalnych przesłanek ludzi sprzedających te akcje ?????????? - chyba że o czymś nie wiemy !!!!!!!!!!!!
Nadrukowali dla siebie miliardy, dla nich te akcje są bez wartości.
Wg mnie, jako że ogólnie oni groszem nie śmierdzą, sprzedali trochę aby ratować kursy IND oraz BCI, które leciały w przepaść. Tak sądzę. Tylko kto to teraz odbierze z dwóch groszy? :)
ta jasne, wpakowali się w dawną Cause, gdzie długi są na ponad milion złotych, żeby dzisiaj 50 tysięcy, wyciągnąć dla ratowania Baltica i Indygo. No to powiem Ci, że deal roku by zrobili. Dodatkowo zamurowali kurs na 0,02 zł. Oni w nosie mają 50 tysi. bo to nic nie rozwiązuje, a betonuje kurs ECR, więc za 50 tysi strzał w stopę sami by sobie strzelili. Inne jest rozwiązanie, któs kto kupowal po 0,02 zł. liczył na odpał, pewnie po walnym. Nie było i wywalił jak leci.
I tylko ta straszna niepewność... czy to możliwe, że jednak zasoby rozumu tej ekipy są takie a nie inne... Że kasy nie mają wszyscy wiemy. Jak ustalić ile mają rozumu? ;)
Ktoś kupował po 0,02 i zdecydował o wywaleniu ze stratą 50% zamiast czekać na jakieś pseudoinfo żeby wyjść powoli po 0,02? I uważasz, że taki scenariusz jest bardziej prawdopodobny od zasugerowanego przeze mnie? Doprawdy - paradne!
paradne jest to, że dla 50 tysięcy dla ratowania kursów ( podkreślam) Indygo i Baltica, pozbawili by się wyjścia z inwestycji w ECR, a to nie jest 50 tysięcy .
I to, że w taki sposób postępują właściciele tego interesu, powinno drobnym akcjonariuszom dać do myślenia...
O ile mam racje to jutro i pojutrze czeka akcjonariuszy niezła zwała na Balticu i Indygu. Bo dziś na nich chyba były minima roczne. To nie wiem jak długo się utrzymają...
Szczęśliwcy którzy nabyli akcje po 1 gr , a chcieliby pozbyć się ich to mogą wywalać , chętni są , ja też dokupię :)) widać , że to same wystraszone leszcze kupiły i od razu ustawili się w kolejce na S , podstawa to nie brać teraz z prawej , po miesiącu , może dwóch oddadzą akcyjki po 1 gr . :))
Dnia 2015-03-11 o godz. 17:42 ~tom-sky napisał(a): > Szczęśliwcy którzy nabyli akcje po 1 gr , a chcieliby pozbyć się ich to mogą wywalać , chętni są , ja też dokupię :)) widać , że to same wystraszone leszcze kupiły i od razu ustawili się w kolejce na S , podstawa to nie brać teraz z prawej , po miesiącu , może dwóch oddadzą akcyjki po 1 gr . :))
niezgorsze perspektywy .... po 2 miesiącach ciągle 1 gr ma tu być !!! a co niektórzy intensywnie sie tu rozpisywali, że po Walnym , a już góra do końca marca miało być co najmniej 6 gr i listy (intencyjne), miliony z ARR, zmiana członków w RN i wszystko na nic ???
Mam dużo czasu ,poczekam , jak ma być dobrze to będzie , a te 7 ml akcji po 2 gr to zaledwie 140 tyś zł ,sam mógłbym połowę kupić ale na razie nie ma pod co . ale jak już będzie to jednym pociągnięciem ktoś to zdejmie a reszta będzie goniła pociąg,. Kiedy ? nie wiem , ale myślę , że tak będzie , zobaczymy , pozdro :)))
no tak już to widzę ten 'pociąg' ... co tam pociąg to ... PENDOLINO, TGV naszej giełdy !!! większość 'walorów' z N C to takie 'lux torpedy' ale tylko na papierze i na początku działalności , później gotówka z kolejnych dodruków w 'cudowny' sposób się dematerializuje (czasami przejmują ją spółki zależne i powiązane) i karuzela z emisja sie kręci w najlepsze .
tom-sky zlituj sie nad wa.lorem ... jak nie ty to kto ..... sama leszczyna na papirze hahhahhahaa
Dnia 2015-03-11 o godz. 21:46 ~tom-sky napisał(a): > Maestro , tak trzymaj , jedź po spółce ile wlezie ,może ciebie leszcze posłuchają i papier wywalą , c.z.e.k.a.m i nie tylko ja . pozdro
ja , podejrzewam , że jutro i bez mojej pomocy możesz śmiało ustawić się na 1 gr to masz spore szanse na złapanie
ps. tylko dobra rada nie ustaw całych tych swoich 70 kawałków na 1 gr , bo ......się jeszcze leszczyna wystraszy i zacznie po 2 gr ostro brać ....... już to widzę
Tom-sky - ja też tak myślę i popatrzyłem na Indyggo +5% Baltic + 9,7% Coś się zaczyna ruszać !!!!!!!! Dalej twierdzę, że tu będzie GRUBO - tylko cierpliwości Ja tu siedzę długo - jeszcze nieboszczkę Causę kupowałem po 7 groszy Zainteresowałem się spółką po wpisach niejakiego mecenasa z EEX (podobno prof Sokołowski) - dzięki jego dogłębnym oceną EEX - sporo kasy na niej przytuliłem Tamtego mecenasa nie mylić z obecnym na wątku EEX obecnym kretynem podpisującym się mecenas !!!!!!!!!!!!!!!
Dnia 2015-03-12 o godz. 09:17 ~tom-sky napisał(a): > Maestro , ja ze swoimi 70 k to zwykły mały leszczyk jestem , dobrze o tym wiesz :))) pozdro
????? czy ja wiem .... jak na tzw. rynek N C , gdzie dzienne obroty to 2 - 3 - 5 tys zł te Twoje 70 k to kupa kasy!!!! (jednooki wśród ślepych mógłby być KRÓLEM ....) a gdybyś może jeszcze dał dobry przykład .... to mniejsze (i większe) 'leszczyki' mogłyby się do Ciebie (takiego świetnego inwestora-analityka) przyłączyć .... efekt śnieżnej kuli , owczy pęd itp. a wtedy to i 40 gr możliwe .... pomyśl o tym
ktoś musi zacząć !!!!!, a kto jak nie Ty?? tacy jak ja ??? którzy nie wierzą w 40 gr i cały ten Nju Śmieć .........