• fenomen Autor: ~Gruby [85.183.126.*]
    co to za ustawka na 3.12 zl?
    cos zaczyna sie dziac na papierze....
  • Re: fenomen Autor: ~rem [31.175.232.*]
    coś zie zaczyna dziać
  • Re: fenomen Autor: ~forma [185.26.182.*]
    Myślę że Ci co sterowali kursem przez 2-3 lata teraz wychodzą,bo widzą że tu już raczej nie ugrają na wzrostach i spadkach jak do tej pory.Wygląda na to że wreszcie będzie normalnie.Spółka jedna z lepszych,w dłuższej perspektywie myślę{jestem pewien} że da nie źle zarobić.Pozdrawiam wytrwałych.
  • Re: fenomen Autor: ~878 [92.40.249.*]
    A kto tu miał sterować i na czym miał zarabiać jak obrotu tu nie było prawie wcale.przeważnie to spadało pod swoim ciężarem i ci mniej cierpliwi wychodzili ze stratą.dopiero dotacja zmieniła sytuację i powoli ruszyło.a dzisiaj to raczej ktoś sobie przewalił między rachunkami po 3.12.
    wcześniej ktoś pozbierał dużo akcji po 2.3-2.8 i ciekawe po ile bedzie chciał wyrzucić ale chyba nic poniżej 6.xx czy 8.xx poza tym dużo widać nowych chętnych na kupno tak że poziom będzie się podnosił.dużo też sie przewaliło ok.3 i nikt taniej już nie chce oddawać.potencjał jest.
  • Re: fenomen Autor: ~forma [185.26.182.*]
    A skąd miał tu być obrót jak prawie 44% ma zarząd akcje chodziły poniżej złotówki i bardzo łatwo było nim manipulować,a te podbitki pod 4zł to niby leszcz zrobił,nie bawili się jak chcieli,najpierw wolne zbieranie potem podbitka i wywalanie i tak przez 2 lata.Najważniejsze że realizują to co zamierzali dotacje o inwestorze jest już mowa,a w 2016 to i przejście na główny powinno być.
  • Re: fenomen Autor: ~878 [92.40.249.*]
    No właśnie, nie było obrotu to też nie można było zarobić za dużo,czyli raczej nikt tym nie sterował -(:
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.