• pod co to ma rosnąć?! Autor: ~borys [89.72.22.*]
    Należności krótkoterminowe 9.727.522,62 a w 2013 było 2.237.445,00

Zobowiązania krótkoterminowe 5.753.522,38 a w 2013 było 3.692.380,17

Wybrane dane skonsolidowane z Rachunku Zysków i Strat 31.12.2014 strata -1.380.576,71 

powrót do bazy i czekanie na dobre info(infa).
  • Re: pod co to ma rosnąć?! Autor: ~Omka [83.29.185.*]
    Należności wzrosły 3-krotnie przy 2-krotnym wzroście zobowiązań... Strata papierowa, czego tu nie rozumieć?
  • Re: pod co to ma rosnąć?! Autor: ~Omka [83.29.185.*]
    Przepraszam... Należności 4-krotnie gdzie zobowiązania jedynie niepełne 2-krotnie... Dostaną kasy zdecydowanie więcej niż wydadzą+ rozpoczęcie sprzedaży w aptekach, zatwierdzenie receptur i potencjalne wprowadzenie produktów do sieci handlowych... Tu jest fundament a nie spekuła... stąd długo się mieli przed trwałą zmianą kierunku.
  • Re: pod co to ma rosnąć?! Autor: ~lilka [46.113.119.*]
    "Tu jest fundament a nie spekuła... stąd długo się mieli przed trwałą zmianą kierunku."
    O to to! Jedno krótkie zdanie a zawiera wszystko, co trzeba.

Te papierowe straty i zobowiązania są już w cenie. Teraz gra idzie już o co innego.
    Zbierający już dobrze wie, o co.
  • Re: pod co to ma rosnąć?! Autor: pablo7 [31.61.131.*]
    Dnia 2015-03-11 o godz. 10:41 ~lilka napisał(a):
    > "Tu jest fundament a nie spekuła... stąd długo się mieli przed trwałą zmianą kierunku."
    > O to to! Jedno krótkie zdanie a zawiera wszystko, co trzeba.
    >
    > Te papierowe straty i zobowiązania są już w cenie. Teraz gra idzie już o co innego.
    > Zbierający już dobrze wie, o co.

fakt mieli sie juz dlugo czas na jakies wybicie wkoncu
  • Re: pod co to ma rosnąć?! Autor: ~lilka [46.113.119.*]
    Tutaj zbieracz decyduje, kiedy kurs wybije. Może być w tym tygodniu, a może być w maju.
    A to, że kurs tak długo sie mieli przy niemałych obrotach codziennych i przy AD nagrzanym do czerwoności, to akurat najlepsze co moglo się przydarzyć temu papierowi.
    Cierpliwość i dobieranie w miarę wlasnych możliwości finansowych - to moja rada, którą zresztą sama stosuję.
    Bo czasu mam co niemiara.
  • Re: pod co to ma rosnąć?! Autor: ~rocket [77.89.97.*]
    Niech sie mieli :) im dłużej tym mocniejsze wzrosty potem :) warto mieć akcje biomaxu.
  • Przyczajajo sie już? :) Autor: ~lilka [46.113.214.*]
    Obroty jakby z cicha słabną, od kilku tygodni zawsze w południe było już co najmniej 35 tys zł obrotu.
    Czyżby 15 i 16 gr było już wyszurane aż do połysku, i trzeba jechać wyżej?
    Ja chyba powoli zapinam pasy a wy drodzy wspołpasażerowie?
  • Re: Przyczajajo sie już? :) Autor: pablo7 [31.61.131.*]
    Dnia 2015-03-12 o godz. 12:11 ~lilka napisał(a):
    > Obroty jakby z cicha słabną, od kilku tygodni zawsze w południe było już co najmniej 35 tys zł obrotu.
    > Czyżby 15 i 16 gr było już wyszurane aż do połysku, i trzeba jechać wyżej?
    > Ja chyba powoli zapinam pasy a wy drodzy wspołpasażerowie?

no juz po czjeniu uciekl z k 15gr tu dlugo nic sie nie wydarzy
  • Re: Przyczajajo sie już? :) Autor: ~Tomek [195.66.68.*]
    Dnia 2015-03-12 o godz. 12:53 pablo7 napisał(a):
    > Dnia 2015-03-12 o godz. 12:11 ~lilka napisał(a):
    > > Obroty jakby z cicha słabną, od kilku tygodni zawsze w południe było już co najmniej 35 tys zł obrotu.
    > > Czyżby 15 i 16 gr było już wyszurane aż do połysku, i trzeba jechać wyżej?
    > > Ja chyba powoli zapinam pasy a wy drodzy wspołpasażerowie?
    >
    > no juz po czjeniu uciekl z k 15gr tu dlugo nic sie nie wydarzy

powrót do bazy - 11 groszy
  • Re: Przyczajajo sie już? :) Autor: ~lilka [46.113.214.*]
    No wlasnie widze, fałszywy alarm. Nic to - co sie odwlecze to nie uciecze. Czekamy na info w kwietniu.

0,11 to za drogo. Ja czekam na 0.01. Tu nieuchronnie idzie do upadłości. Lada dzień likwidacja ;P
  • Re: Przyczajajo sie już? :) Autor: ~12345procent [82.139.164.*]
    To czekaj w "bazie" Tomek, czekaj :)) W bazie zawsze bezpieczniej. A najbezpieczniej Tomuś to na forum jest, a wpisy darmowe :))
  • Re: Przyczajajo sie już? :) Autor: ~lilka [46.113.214.*]
    Wszystkie "bazy" i inne stwory chórem dziś śpiewają, że obroty zanikają :)
    Ja tam trzymam pas w pogotowiu, niespodzianki mają to do siebie że są niespodziewane.
  • aż 2 miesiące do raportu Autor: ~borys [89.72.22.*]
    kto to teraz będzie kupował po 0,16 czy 0,17

Raport Za I kwartał 2015 roku - w dniu 15 maja 2015 r.-powrót do bazy i czekanie na zysk,na stratach nie pójdzie wyżej.co z tego ,że nominał 10 groszy,już oddają w popłochu po 0,15 tracąc tylko prowizję-i mają rację.

• Re: aż 2 miesiące do raportu Autor: ~lilka [46.113.42.*]
    Oddaj i ty, po co sie męczysz na spółce bez przyszlości.
    Mówie ci - ja czekam na wniosek o upadlosc likwidacyjną. Kupię tego śmiecia po 0,01zł . Nie dam ani grosza więcej ;P

Ciekawe gdzie sie schowasz, jak w pewien piekny dzień nastąpi odciecie od akcji a ty bedziesz bez papiera.
    Cierpliwosć to cnota.
  • Re: aż 2 miesiące do raportu Autor: ~borys [89.72.22.*]
    Dnia 2015-03-14 o godz. 20:48 ~lilka napisał(a):
    > Oddaj i ty, po co sie męczysz na spółce bez przyszlości.
    > Mówie ci - ja czekam na wniosek o upadlosc likwidacyjną. Kupię tego śmiecia po 0,01zł . Nie dam ani grosza więcej ;P
    >
    > Ciekawe gdzie sie schowasz, jak w pewien piekny dzień nastąpi odciecie od akcji a ty bedziesz bez papiera.
    > Cierpliwosć to cnota.

lepiej teraz nie mieć,niż mieć jak papier będzie po 0,10 lub niżej,bo tam właśnie zmierza.jak chcesz koniecznie ten papier,to go niebawem kupisz 50% niżej.cierpliwość!- a tak konkretnie to odp.pod co ten papier ma rosnąć?,bo nie rozumiem twojego optymizmu.
  • Re: aż 2 miesiące do raportu Autor: ~lilka [46.113.229.*]
    Daj spokój, koleś! Chcesz dać 10gr za tego śmiecia bez przyszlości? To o 9 gr przeplacisz.
    Ja czekam na kupnie po 1 gr, nie dam ani grosza więcej ;P

Pod co tu idzie gra to sie dowiesz w kwietniu lub w maju, skoro nie chce ci sie otworzyc i przeczytac raport i nie potrafisz ogarnąc sytuacji na podstawie wykresu i wkaźników analizy technicznej.

Niestety - wiedza i doswiadczenie zawsze kosztowała, kosztuje i bedzie kosztować.
    To wszystko jeszcze przed tobą.
  • Re: aż 2 miesiące do raportu Autor: ~borys [89.72.22.*]
    Dnia 2015-03-15 o godz. 15:31 ~lilka napisał(a):
    > Daj spokój, koleś! Chcesz dać 10gr za tego śmiecia bez przyszlości? To o 9 gr przeplacisz.
    > Ja czekam na kupnie po 1 gr, nie dam ani grosza więcej ;P
    >
    > Pod co tu idzie gra to sie dowiesz w kwietniu lub w maju, skoro nie chce ci sie otworzyc i przeczytac raport i nie potrafisz ogarnąc sytuacji na podstawie wykresu i wkaźników analizy technicznej.
    >
    > Niestety - wiedza i doswiadczenie zawsze kosztowała, kosztuje i bedzie kosztować.
    > To wszystko jeszcze przed tobą.

nie odpowiadasz na pytanie,bardzo mnie obraziłeś hehe,widać,że wiedzę masz,szkoda tylko,że stracisz na tej swojej wiedzy z przedszkola szybciej niż w kwietniu,tak mi twój wskaźnik pokazał.tylko ble ble ble,ale pod co to ma rosnąć mister wykres.
  • Re: aż 2 miesiące do raportu Autor: ~lilka [46.113.124.*]
    Koleś, nawet nie dajesz rady zauważyć, że jestem kobietą i piszesz do mnie z końcówką "-eś", więc nie dziwie sie że nie potrafisz zauważyć nic na wykresie, nie masz pojecia o analizie technicznej a o przeczytaniu raportu to chyba tylko w TV słyszałeś....
    Szkoda w ogole klawiatury na pustą konwesację z tobą. Wysil sie i poszukaj odpowiedzi, a nie czekasz aż dostaniesz wszystko na tacy leniu.
    Do zobaczenia w kwietniu lub maju NAGANIACZU na spadki.
  • Re: aż 2 miesiące do raportu Autor: ~roberto [77.89.97.*]
    lada moment 19 groszy a potem droga otwarta na wyższe poziomy borysku ;)
  • Re: aż 2 miesiące do raportu Autor: ~lilka [46.113.110.*]
    Choćby tu było 50gr to borys i tak będzie siadział w "bazie" :D
    Taki bazowy naganiacz na spadki.
  • Re: Przyczajajo sie już? :) Autor: ~Tomek [195.66.68.*]
    Dnia 2015-03-12 o godz. 14:31 ~12345procent napisał(a):
    > To czekaj w "bazie" Tomek, czekaj :)) W bazie zawsze bezpieczniej. A najbezpieczniej Tomuś to na forum jest, a wpisy darmowe :))

jutro się doczekam :-)
  • Re: Przyczajajo sie już? :) Autor: ~roberto [77.89.97.*]
    ;) to dobrze Tomasz.. Czy 0,11 czy 0,16 to i tak dobra cena za tą spółkę bo tu się zaczyna dopiero dziać :)
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.