Przepraszam... Należności 4-krotnie gdzie zobowiązania jedynie niepełne 2-krotnie... Dostaną kasy zdecydowanie więcej niż wydadzą+ rozpoczęcie sprzedaży w aptekach, zatwierdzenie receptur i potencjalne wprowadzenie produktów do sieci handlowych... Tu jest fundament a nie spekuła... stąd długo się mieli przed trwałą zmianą kierunku.
Dnia 2015-03-11 o godz. 10:41 ~lilka napisał(a): > "Tu jest fundament a nie spekuła... stąd długo się mieli przed trwałą zmianą kierunku." > O to to! Jedno krótkie zdanie a zawiera wszystko, co trzeba. > > Te papierowe straty i zobowiązania są już w cenie. Teraz gra idzie już o co innego. > Zbierający już dobrze wie, o co.
fakt mieli sie juz dlugo czas na jakies wybicie wkoncu
Tutaj zbieracz decyduje, kiedy kurs wybije. Może być w tym tygodniu, a może być w maju. A to, że kurs tak długo sie mieli przy niemałych obrotach codziennych i przy AD nagrzanym do czerwoności, to akurat najlepsze co moglo się przydarzyć temu papierowi. Cierpliwość i dobieranie w miarę wlasnych możliwości finansowych - to moja rada, którą zresztą sama stosuję. Bo czasu mam co niemiara.
Obroty jakby z cicha słabną, od kilku tygodni zawsze w południe było już co najmniej 35 tys zł obrotu. Czyżby 15 i 16 gr było już wyszurane aż do połysku, i trzeba jechać wyżej? Ja chyba powoli zapinam pasy a wy drodzy wspołpasażerowie?
Dnia 2015-03-12 o godz. 12:11 ~lilka napisał(a): > Obroty jakby z cicha słabną, od kilku tygodni zawsze w południe było już co najmniej 35 tys zł obrotu. > Czyżby 15 i 16 gr było już wyszurane aż do połysku, i trzeba jechać wyżej? > Ja chyba powoli zapinam pasy a wy drodzy wspołpasażerowie?
no juz po czjeniu uciekl z k 15gr tu dlugo nic sie nie wydarzy
Dnia 2015-03-12 o godz. 12:53 pablo7 napisał(a): > Dnia 2015-03-12 o godz. 12:11 ~lilka napisał(a): > > Obroty jakby z cicha słabną, od kilku tygodni zawsze w południe było już co najmniej 35 tys zł obrotu. > > Czyżby 15 i 16 gr było już wyszurane aż do połysku, i trzeba jechać wyżej? > > Ja chyba powoli zapinam pasy a wy drodzy wspołpasażerowie? > > no juz po czjeniu uciekl z k 15gr tu dlugo nic sie nie wydarzy
Wszystkie "bazy" i inne stwory chórem dziś śpiewają, że obroty zanikają :) Ja tam trzymam pas w pogotowiu, niespodzianki mają to do siebie że są niespodziewane.
Raport Za I kwartał 2015 roku - w dniu 15 maja 2015 r.-powrót do bazy i czekanie na zysk,na stratach nie pójdzie wyżej.co z tego ,że nominał 10 groszy,już oddają w popłochu po 0,15 tracąc tylko prowizję-i mają rację.
Oddaj i ty, po co sie męczysz na spółce bez przyszlości. Mówie ci - ja czekam na wniosek o upadlosc likwidacyjną. Kupię tego śmiecia po 0,01zł . Nie dam ani grosza więcej ;P
Ciekawe gdzie sie schowasz, jak w pewien piekny dzień nastąpi odciecie od akcji a ty bedziesz bez papiera. Cierpliwosć to cnota.
Dnia 2015-03-14 o godz. 20:48 ~lilka napisał(a): > Oddaj i ty, po co sie męczysz na spółce bez przyszlości. > Mówie ci - ja czekam na wniosek o upadlosc likwidacyjną. Kupię tego śmiecia po 0,01zł . Nie dam ani grosza więcej ;P > > Ciekawe gdzie sie schowasz, jak w pewien piekny dzień nastąpi odciecie od akcji a ty bedziesz bez papiera. > Cierpliwosć to cnota.
lepiej teraz nie mieć,niż mieć jak papier będzie po 0,10 lub niżej,bo tam właśnie zmierza.jak chcesz koniecznie ten papier,to go niebawem kupisz 50% niżej.cierpliwość!- a tak konkretnie to odp.pod co ten papier ma rosnąć?,bo nie rozumiem twojego optymizmu.
Daj spokój, koleś! Chcesz dać 10gr za tego śmiecia bez przyszlości? To o 9 gr przeplacisz. Ja czekam na kupnie po 1 gr, nie dam ani grosza więcej ;P
Pod co tu idzie gra to sie dowiesz w kwietniu lub w maju, skoro nie chce ci sie otworzyc i przeczytac raport i nie potrafisz ogarnąc sytuacji na podstawie wykresu i wkaźników analizy technicznej.
Niestety - wiedza i doswiadczenie zawsze kosztowała, kosztuje i bedzie kosztować. To wszystko jeszcze przed tobą.
Dnia 2015-03-15 o godz. 15:31 ~lilka napisał(a): > Daj spokój, koleś! Chcesz dać 10gr za tego śmiecia bez przyszlości? To o 9 gr przeplacisz. > Ja czekam na kupnie po 1 gr, nie dam ani grosza więcej ;P > > Pod co tu idzie gra to sie dowiesz w kwietniu lub w maju, skoro nie chce ci sie otworzyc i przeczytac raport i nie potrafisz ogarnąc sytuacji na podstawie wykresu i wkaźników analizy technicznej. > > Niestety - wiedza i doswiadczenie zawsze kosztowała, kosztuje i bedzie kosztować. > To wszystko jeszcze przed tobą.
nie odpowiadasz na pytanie,bardzo mnie obraziłeś hehe,widać,że wiedzę masz,szkoda tylko,że stracisz na tej swojej wiedzy z przedszkola szybciej niż w kwietniu,tak mi twój wskaźnik pokazał.tylko ble ble ble,ale pod co to ma rosnąć mister wykres.
Koleś, nawet nie dajesz rady zauważyć, że jestem kobietą i piszesz do mnie z końcówką "-eś", więc nie dziwie sie że nie potrafisz zauważyć nic na wykresie, nie masz pojecia o analizie technicznej a o przeczytaniu raportu to chyba tylko w TV słyszałeś.... Szkoda w ogole klawiatury na pustą konwesację z tobą. Wysil sie i poszukaj odpowiedzi, a nie czekasz aż dostaniesz wszystko na tacy leniu. Do zobaczenia w kwietniu lub maju NAGANIACZU na spadki.
Dnia 2015-03-12 o godz. 14:31 ~12345procent napisał(a): > To czekaj w "bazie" Tomek, czekaj :)) W bazie zawsze bezpieczniej. A najbezpieczniej Tomuś to na forum jest, a wpisy darmowe :))