Nie po to tyle było walczenia o przywrócenie notowań , by teraz zmarnować. Spółka działa , papiera tyle co kot napłakał , wiśnia się wysypał. Można myśleć o wprowadzeniu nowej działalności. Tutaj może być i 5 zł w najbliższym czasie. !!!!
założenie nowej nieobciążonej smutną historią spółki akcyjnej to koszt 5.000 zł są takie do kupienia na rynku od ręki już założone - możliwe, że także na allegro ale na b2b na 100% ale ta spółka jest notowana na NewConnect to też kosztuje z 45.000 zł czyli moim zdaniem kapitalizacja Ósmej Formuły powinna wynosić 50.000 zł
sam policz ile to wychodzi na 1 akcję bo nie mam pojęcia ile tu jest tych akcji
Akcji jest 1,3 mln szt. z tego Pan Cagara ma chyba ponad 300 ty.s a dokładnie będzie wiadomo po raporcie. Majątek też mają dosyć bo stacja trochę warta , dochodzi zwrot zagrabionej kasy przez p.Wiśniewskiego i kogoś tam. Więc nie jest źle i tyle. Ja swoich akcji na pewno nie sprzedam poniżej 4 złotych. Tyle.!!!
mowisz ze w obecnej sytuacji ryzykowalbys kupno po 60 gdyby do tego poziomu spadlo? przeca to moze leciec w dol.... a dna nie widac hehe... na groszowki
Wydaje się ,że tutaj piszą prawie sami naganiacze na spadki. Pytam, gdzie wasze 50 gr ,które miało być po odwieszeniu no gdzie ??? . Zobaczycie ,będziecie łykać papier grubo wyżej. I nie piszcie o jakimś tam ponownym zawieszeniu czy upadłości . Nie po to była walka o spółkę by ją teraz zgnoić. Hahaha !!!
Trzeba się uczyć od "najlepszych" na 01CYBATON info o 12:52 i już kursik do góry, załapałem kilka sztuk i zaraz oddam. Kilka minut i pewnie z 10% wychaczę a tu... z całym szacunkiem - jedynie poklepywanie się po plecach... ;-) Jak chcecie, żeby rosło to trzeba zacząć kupować, ale widzę, że tu wszyscy zapakowani po uszy i czekają na zdjęcie z haka ;-)))) Powodzenia !
to rzeczywiscie dobry jestes a gdzie byles jak bralem cyberaton po 1zl i wiedzialem ze do nominalu 7zl odbije i tak sie stalo.. szkoda gadac z wami, ciekawe co napiszesz jak formula i finarch beda latac po kilkanascie zl za jakis czas. Co do cyberaton zgodze sie z Toba znow powinien odbic w granice 7zl lub wyzej za jakis czas.