Te twoje magiczne 17gr to bedzie jeden moment w odpowienim czasie. Spokojnie, jak masz sie tak trząść o każdy grosz to może lepiej odpuść sobie ten Biomax, co? Szkoda twojego zdrowia. Przyjdzie kwiecień/maj to będziesz marzył żeby dokupić po 15gr, wspomnisz moje słowa. Biomax niech sobie dojrzewa w spokoju, a my teraz zarabiajmy na Cybatonie i Biomassie :) Pozdrawiam w gorącej wodze kąpanych :)
Dnia 2015-03-13 o godz. 18:37 ~lilka napisał(a): > Te twoje magiczne 17gr to bedzie jeden moment w odpowienim czasie. Spokojnie, jak masz sie tak trząść o każdy grosz to może lepiej odpuść sobie ten Biomax, co? Szkoda twojego zdrowia. Przyjdzie kwiecień/maj to będziesz marzył żeby dokupić po 15gr, wspomnisz moje słowa. > Biomax niech sobie dojrzewa w spokoju, a my teraz zarabiajmy na Cybatonie i Biomassie :) > Pozdrawiam w gorącej wodze kąpanych :)
Dnia 2015-03-13 o godz. 18:37 ~lilka napisał(a): > Te twoje magiczne 17gr to bedzie jeden moment w odpowienim czasie. Spokojnie, jak masz sie tak trząść o każdy grosz to może lepiej odpuść sobie ten Biomax, co? Szkoda twojego zdrowia. Przyjdzie kwiecień/maj to będziesz marzył żeby dokupić po 15gr, wspomnisz moje słowa. > Biomax niech sobie dojrzewa w spokoju, a my teraz zarabiajmy na Cybatonie i Biomassie :) > Pozdrawiam w gorącej wodze kąpanych :)
lileczko spokojnie ja tez trzymam mam nadzieje ze twoja prognoza sie sprawdzi pozdr i zycze milego weekendu:)))))