• Jak faktycznie tu jest ? Autor: ~Fiki [178.43.21.*]
    Pytanie samo tak jak wyżej. Jak tu faktycznie jest ? Bo różne opinie po forum krążą. Do każdej wypowiedzi proszę o sensowną argumentację jeśli mamy podyskutować o tym na poważnie xD
  • Re: Jak faktycznie tu jest ? Autor: ~galanonim [188.33.121.*]
    Jest coraz lepiej w spółce ,po kiepskim 2 i 3 kwartale 2014 roku 4 kwartał przyniósł spore zyski.Wydaje misię że mialo na to wpływ poprawiające się warunki w gospodarce i powrót hossy na małe spółki która trwała 2013 roku.Wydaje mi się że dotarliśmy do momętu w którym powinno być coraz lepiej.Brokera stuacja jest powiązana ze spółkami które pośada w swoim portfelu są to małe podmioty we wczesnym stadjum rozwoju.Przy obecnej sytuacj niskich stóp procętowych i deflacji wydaje się że te małe podmioty powinny pokazać swoją siłe.Podsumowując Wdm powinien na tych warunkach rosnąć z kwartału na kwartał
  • Re: Jak faktycznie tu jest ? Autor: ~Roterdam [89.207.129.*]
    Mam podobne przeczucie. WDM spełnia obecnie wszystkie warunki, żeby rosnąć na sile co widzimy to na wynikach z IV kwartału. Co myślicie o Evereście tutaj ? Ma szanse bardzo wpłynąć na wyniki finansowe spółki czy nie ?
    Zero opinii o Evereście ? No dawajcie :D
  • Re: Jak faktycznie tu jest ? Autor: ~Kondzix [85.17.212.*]
    Mało opinii dostaniesz ponieważ póki co cisza jest w Evereście i kurs stoi na swoich 7zł jednak jeśli oceniać by ich po tym co już dostaliśmy no to zapowiada się ciekawie
  • Re: Jak faktycznie tu jest ? Autor: ~dex [89.73.133.*]
    Opinie o Everescie beda jak ta spolka zacznie cos robic.
    A to nic nie robi ? Może lepiej uważnie ich obserwować, sama oferta już zachęca ;]
  • Re: Jak faktycznie tu jest ? Autor: ~Fiki [178.33.174.*]
    Zamiast o Evereście to proszę o WDM :) Poczytałem trochę, w tym kwartalny i po porównaniach dokładnie widzę, że końcówka 2014 wyszła im na plus. 2015 póki co też jest dla nich pomyślny. Myśicie, że czego to jest zasługa ?
  • Re: Jak faktycznie tu jest ? Autor: ~sołtys [5.172.247.*]
    Filce sprzedają obecnie akcje IPO.sa po 0,02.Wypracowują zysk.Cieszą się zasłużenie....... dobrą opinią na forum.
  • Re: Jak faktycznie tu jest ? Autor: ~Zdrojek [83.28.156.*]
    IPO ? Fiki pytał o WDM a oni obsługują znacznie więcej spółek niż IPO. Skupiałbym się na pozostałych inwestycjach
  • Re: Jak faktycznie tu jest ? Autor: ~Kacper54 [78.129.174.*]
    Widziałem, że nie raz był poruszany temat ich medycznych spółek to nie lepiej o tym pogadać zamiast o ipo ? W medycznych większy zakres do wykorzystanie jest...
  • Re: Jak faktycznie tu jest ? Autor: ~Fiki [178.43.24.*]
    Może nie tyle zakres co potencjał z nich wychodzących. Spółki medyczne zaliczają się do tego segmentu, który jest niezbędny w naszym życiu i stale rozwijającym się a jeśli spółka ma dobry patent do rozwoju czegoś co może przydać się wielu z nas to warto w nią inwestować nawet na ślepo z rozsądnym kapitałem
  • Re: Jak faktycznie tu jest ? Autor: ~Krucik [108.163.182.*]
    Na ślepo to nie jest dobry pomysł bo lokowanie swoich pieniędzy w giełdę warto przeprowadzać dopiero po lepszym rozeznaniu się ze spółką ale masz rację w tym że medyczne są bardziej pewne. Może realizowane projekty zajmują więcej czasu bo potrzebują masy specjalistów, testów itp z czym się trochę schodzi ale efekty płynące z tego są dużo dużo lepsze
[x]
REINO -5,00% 0,76 2025-11-07 14:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.