chyba zartujesz, jak juz to sprzeda w pakietowce lub w trakcie sesji komus z kim sie dogada Wisniewska, a Wisnia zaraz na otwarciu sie wyprzeda do 0 bo ma malo akcji tylko 47k tyle to ulica wciagnie od niego bez problemu
podobno tak z tego co ktos napisal na blogu grahama, nie potwierdzam wcale ze to jego ale mozliwe, wyglada na to, ze w koncu wzieli sie za niego i bedzie musial oddac Formule co wzial wczesniej. Czyli Calatrave w ktorej mial jakis 1mln zl z tego co pamietam to pewnie tez mu komornik sprzedal i moze czasem sie ukazac info ze Formuly wkrotce ze dostalo spowrotem te 400tys zgrabione wczesniej przez Wisniewskiego.(bo taka sume chyba wyjal Wisniewski z Formuly przed zawieszeniem wczesniej jesli mnie pamiec nie myli? niech mnie ktos poprawi w razie bledu, nie chce mi sie zagladac juz w stare infa co chwile) Teraz nadchodza lepsze czasy dla Formuly w koncu, nowa dzialalnosc i kolejne nowe dobre infa beda tego dowodem.
ciekawe jeszcze jest kiedy oglosza nowa dzialalnosc i co nim bedzie i jak to zrobia czy dojdzie troche akcji i po jakiej cenie czy moze obligacje wyemituja? w obu przypadkach i to i to pomoglo wszystko zalezy od ilosci* by nie byly zbyt duze) i po zblizonej cenie do aktualny kurs i bedzie dobrze. Na Cloud mimo iz nominal 10gr to zrobili emisje po zblizonym kursie wtedy w dolku po 1,20zl i kurs urosl wowczas do 90zl w ciagu 9miesiecy. A na Certusie emisja obligacji i z 2 zl na 40zl urosl(jedynie co go laczy to podobna ilosc akcji i FF co Formula ma) wiec u nas moze byc podobnie za jkis czas jak nie spekulacyjnie(Certus) to moze fundamentalnie(Cloud) wzrosnie jak pokaze pozniej zyski z nowej dzialanosci.