To ,że PTI sprzedaje już było wiadomo, teraz kolej na kluczowe info. PTI wysypie resztę i nie będzie można zwlekać z informacją , kto to od nich kupił. Mimo ,że pewnie uważają się za sprytnych , dłużej nie mogą zwlekać:)
A ty nie rozumiesz, że tu nie musial kupować jeden czlowiek tylko np. 10 słupów, każdy z nich po 4,5%? Akcje masz poparkowane a infa nie musi być, bo progi nieprzekroczone. Kumasz taką sytuację? Gdyby to kupowala ulica to kurs juz dawno byłby na 0,01 i obroty dzienne na poziomie 50zł.
a skoro kupowały słupy to zakopuje akcje w końcu słupy sprzedadzą temu co trzeba i winda do nieba, a że prezes juz niedługo kończy kadencje i nie będzie komu podejmować decyzji to musza sie śpieszyć latami kisić papier się nie będzie wystarczy poczekac pare tygodni
Gonzo, zgadzam się z tobą - ulica już dawno nie bierze udziału w tej spółce. No ja oczywiście też zaliczam się do ulicy, ale do tej, która wie co to jest inwestycja długoterminowa i wie, że ceny spadają i też któregoś dnia odbijają się. Zawsze tak mam więc zupełnie mnie to nie stresuje. Widzę po wpisach na forum, że leszczy wytrzepali już parę dni temu, teraz zostali już tylko cierpliwi oraz ci co wiedzą co się tutaj stanie za jakiś czas. Ulica istotnie położyła by ten papier do 0,1 gr. żeby chociaż 100 zł odzyskać, a tym czasem dzisiaj wzrost ceny :) Histogram MACD cały czas pomimo kilkudniowego trendu horyzontalnego pokazuje większą siłę byków. Wiem, że to NC i wskaźniki tutaj to lipa, jednak one zawsze dają jakiś pogląd na to co dzieje się w okół i jakie są nastroje inwestorów. Teraz kiedy jest znacznie mniej wpisów (panikarzy) na forum sytuacja zaczyna się stabilizować i wskaźniki zaczynają być bardziej wiarygodne.
Jestem bardzo ciekawy co tutaj się wydarzy i ile to będzie trwało :)
Każdy z nas na tym forum jest czlonkiem ulicy tudzież leszczem, bo kogo byloby stać na obrót rzędu 700 tys - 1 mln zł dziennie, CODZIENNIE dzień po dniu tak jak mialo to miejsce przy tych niedawnych waleniach akcjami przez PTI. Trochę ludzi z "ulicy" brało w polowie spadków w nadziei, że już niżej nie spadnie, ale z drugiej strony cała rzesza drobnych stała obok i patrzyła, bojąc się tknąć takiego wodospadu. Więc to logicznie nawet niemożliwe, żeby takie obroty były wynikiem łykania wszystkiego przez "leszczynę". Ten, kto skupowal doskonale wie, że czekamy na "mega info" i doskonale też nie da nam zbyt szybko takiego info, bo chodzi o to, by jak najwiecej tych, co podlączyli się do łapania wreszcie sie zniecierpliwilo i też oddało ze stratą lub na zerowym zysku. PAmietajcie - nikomu nie zależy, żebyście wy (my) drobni zarobili. Tu chodzi o to, by ktoś konkretny zarobił (lub konkretna, wąska grupa ludzi). A jak widzicie, ten ktoś ma czas.
Co, gul ci skacze że nie wzialeś po 4grosze? Peszek! :)
Prosze bardzo droga ulico, weź jutro zrób obrót w wysokości 1 mln zł i utrzymuj go w tej wysokości codziennie przez tydzień-dwa tygodnie. Zobaczymy jaka mocna z ciebie "ulica".