mały przykład jak działa typowy "spekulant" dt, taki dokładnie jak ten xtd, który już na szczęście poszedł won czy michałek
zlecenie K po 0,35 zł z godz. 11:38:29 zlecenia S po 0,31 zł z godz. 16:36:19
ale największy cyrk to fakt ,że to były zlecenia za niecałe 300 zł nigdy nie mogłem zrozumieć jaka idea przyświeca takim oszołomom, po co w ogóle zakładać rachunek giełdowy jak się gra takim "gigantycznym" szmalem? wyobrażam sobie takiego człowieka 20 - 40 lat, brudny, śmierdzący, siedzi od 8 do 17 przed monitorem, obgryza pazury, próbuje zarobić 50 zł w ciągu dnia przecież to jest jakiś kabaret, nie sorry, to jest smutne i żałosne...
biedny człowiek próbuje udawać grubasa, pisze pod 5 nickami w tym pod żeńskimi a tu go wydymali po 24 gr o czym otwarcie pisał a później było odcięcie od akcji i zostało mu skomleć... takie życie, niektórzy rodzą się i umierają looserami
Dnia 2015-03-11 o godz. 17:04 ~Michał napisał(a): > ..dlaczego xdx się tak śpieszy ?? .. co tu ma się takiego zdarzyć ?? hmm..
ty za długo tu siedzisz żeby nie zdawać sobie sprawy pod co tu jest gra i nie chodzi mi wcale o dotacje.. ale twój problem jest taki że grasz tymi swoimi ochłapami o jakieś marne kilka tysiaków odjedzie, a ty przestaniesz pisać i tyle cię tu będą widzieli... na razie mamy małe harce, za rok nikt o tym nie będzie pamiętał
matta dalej nic nie kumasz, hahaha otwarcie pisal ...
no polozylem sie ze smiechu
jak dalej sadzisz ze to co tu ludziska wypisuja, to ma jakies znaczenie... i o tym tez tyle razy pisalem... ale widocznie nie dociera
a jak przyjdzie mi ochota to zaloze 4 nastepne nicki, albo zaczne pisac przez prozy np z holandii ... a ty bidaku dalej nic nie bedziesz wiedzial ... jedyny Michal cos tu kojarzy i odsial troche szumu a wylowil to co mial wylowic ...