..Sunview LED zaprojektował najlepsze, zaktualizowane, najbardziej wydajne, efektywne żarówki energii w przemyśle. APANET Green Systems Technologia opracowała najbardziej energooszczędny i ekonomiczny system sieciowy wykorzystujący komunikację linii zasilającej (PLC) na całym świecie.Połączenie tych dwóch produktów i usług pozwala gmina otworzyć się na ogromne oszczędności, obecnie iw przyszłości, a jednocześnie buduje platformę do połączeń sieciowych, które mogą przystosować się do zmiany ich potrzeb.
ja uważam, że papier zachowuje się wzorowo. po dzisiejszym newsie o współpracy z jankesami mamy kolejny krok do przodu. Kendal wpieprzył się z jakiegoś bankruta GEOinvent a tu papier pilnuje się sam. Jakby przebił 2-kę na zamknięciu, to znajdzie się wielu chętnych do powiekszenia pozycji. uważam, że podażą nie należy się zbytnio przejmować, bo chcemy mieć płynny papier. może kiedyś tobie potrzebny będzie grosz na szybko i fajnie jak sprzedajesz coś czym rynek się interesuje nie wpływając zbytnio na kurs Szukam ciekawych papierów z większym potencjałem i do tej pory nie znalazłem. o mały włos posłuchałbym kendala i zafundował sobie wynalazek z 3 mln ujemnego kapitału. powiedzmy, że sprzedałbym apanet na lokalnym szczycie po 2. kupił geoinvent po 1,5 (wtedy kendal rekomendował) a dziś był -35%. wolniej jedziesz, dalej zajedziesz. jednak na początek raport kwartalny, dopiero potem zakupy. Kendal przecież w ciemię bity nie jest a dał się złapać....
E tam :) napisaliscie o geo zainterezowalem sie nim kupilem po 0,93 sprzedalem ze srednia 1.13 :D teraz mam novavis ze srednia 0,74 :D a apanecik dalej trzymam ;) na kazdej spolce trzeba wiedziec kiedy wejsc a kiedy wyjsc i nawet na groszowym bankrucie idzie zarobic kasiore :) Dlatego apanet trzymam i bede trzymac przez dluuuuugi czas :)
źle się wyraziłem... Oczywiście nie uważam apanet za bankruta :)) bo to chyba jedyna spółka ktőrą trzymam tak długo. Według mnie nie pokazali nawet 10% swojego potencjału. A jeszcze jak wejda zamowienia z formule esco to łooooo matulo $$$$$
Lepiej niech nic na razie nie piszą. Mnie osobiście martwi , że brakuje ruchu korekcycjnego na zwiększenie pozycji wiec jak na dniach nic się zmieni to będe zmuszona ruszyć na prawo. Trochę późno zauważyłam to cudo :(
parkiet niech pisze po jakichś spektakularnych wydarzeniach, a tak napuszczą nam tu szybkich rąk i znowu się akcjonariat zapaskudzi. jest ok, oby tak dalej
pRZECIEZ TU JEST ZALESZCZONY AKCJONARIAT. PO TAKIM INFIE BYLE JAKA SPÓŁKA Z NJU KONEKTA BY TRZECIE GÓRNE WIDŁY ŁAMAŁA. A TU MARAZM I ZARAZ CHYBA NA CZERWONO. CO ZA PADAKA :(