Czytam i nie wierzę, jak ktoś taki kto to pisze jest również akcjonariuszem tej spółki to chyba czas najwyższy stąd się ewakuować, żeby ryzyko trzymania akcji nie zrównało się z poziomem wpisów.
Poza tym i tak kurs spółki sztucznie podbity i 2-krotnie nadmuchany. No ale pewnie, akcje kupowali tacy akcjonariusze jak Karol, co to wiedzą co to SAP. I że to dobry system <ściana>. Miejmy nadzieje, że dalej będą kupować to będzie komu wepchnąć papier do buzi :)
Kolego "akcjonariusz", nie tylko takie de.bilne wpisy mogą być oznaką, że trzeba jakoś wychodzić. Nawet sam Pan Prezes sprzedał solidny pakiet jak na taką spółkę. Nie najlepiej to wróży ://
prezes na pewno zna jako pierwszy prawdę. A skoro sam sprzedaje to znaczy, że nie jest dobrze w spółce tak jak się miało dziać i sam ucieka jak tylko okazja jest. tyle w temacie.
Chyba Was to nie dziwi, że Prezes sprzedawał. oni przecież doskonale znają wyniki wcześniej... a wyniki kolejne już są tragiczne. Spółka powoli się robi taka, jak kolega Karol co to wie co to SAP :|| ciekawe kiedy płynność utracą. Fakt, że Zarząd i nie tylko upłynnia akcję potraktowałem za dobrą monetę i tez zacząłem jakiś czas temu wychodzić, ale popyt tak marny, że DM za wszystkie prowizje 3zł przy małych transakcjach się nieźle obławia. No cóż ale i tak lepsze to żeby coś wycisnąć niż patrzeć jak spółka idzie na dno
Kompletny bełkot piszecie, spółka po prostu ma mały obrót akcjami i głownie z tego powodu jest na takim poziomie. Co do samej płynności finansowej i "ewakuacji" Prezesa to mogę was zapewnić że do niej nie dojdzie a spółka ma się dobrze, ludzie pracują a kolejne wdrożenia się w drodze.