do końca marca ma być decyzja o wejściu Orphee na GPW, Total który tak naprawdę jest krótki finansowo kupił akcje Orphee wiedząc ze za chwile ta wejdzie na GPW i będzie mógł je z zyskiem sprzedać, takie mam info z kuluarów WZA Cormay dotyczące akcjonariuszów Orphee
trzymajcie się, będzie jeszcze będzie dobrze na tej spółce, przestałam się przejmować co zrobię z resztą akcji po skupie
a i uwaga na firmę CC Group, została zatrudniona przez Cormay do umieszczania wpisów na forum, najwidocznej nowy prezes nie potrafi zapracować sam na swój wizerunek i potrzebuje fachowców
Dnia 2015-03-07 o godz. 23:14 ~lucek napisał(a): > nooo jesteś czujna , dzięki za ostrzeżenie
powoli czuje się zagrożona, jestem dziś weekendowo w lesie i korzystam z uprzejmości czyjegoś telefonu do łączenia z internetem, po czym na ten telefon przychodzą dziwne sms, a mój wczorajszy post umieszczony na wątku cormay jest usunięty
komuś to bardzo, ale to bardzo zależy abym przestała pisać na forum
.....wrażenie po piątkowym WZA jest takie, że najbliższa przyszłości obu spółek jest nieprzewidywalna, a każdy dzień będzie zmieniał sytuacje, musimy uzbroić się w cierpliwość i obserwować co się dzieje....