• Orphee wchodzi na GPW Autor: pandora [188.147.231.*]
    do końca marca ma być decyzja o wejściu Orphee na GPW, Total który tak naprawdę jest krótki finansowo kupił akcje Orphee wiedząc ze za chwile ta wejdzie na GPW i będzie mógł je z zyskiem sprzedać, takie mam info z kuluarów WZA Cormay dotyczące akcjonariuszów Orphee

trzymajcie się, będzie jeszcze będzie dobrze na tej spółce, przestałam się przejmować co zrobię z resztą akcji po skupie

a i uwaga na firmę CC Group, została zatrudniona przez Cormay do umieszczania wpisów na forum, najwidocznej nowy prezes nie potrafi zapracować sam na swój wizerunek i potrzebuje fachowców

• Re: Orphee wchodzi na GPW Autor: ~lucek [89.66.112.*]
    nooo jesteś czujna , dzięki za ostrzeżenie
  • Re: Orphee wchodzi na GPW Autor: pandora [37.31.238.*]
    Dnia 2015-03-07 o godz. 23:14 ~lucek napisał(a):
    > nooo jesteś czujna , dzięki za ostrzeżenie

powoli czuje się zagrożona, jestem dziś weekendowo w lesie i korzystam z uprzejmości czyjegoś telefonu do łączenia z internetem, po czym na ten telefon przychodzą dziwne sms, a mój wczorajszy post umieszczony na wątku cormay jest usunięty

komuś to bardzo, ale to bardzo zależy abym przestała pisać na forum
  • Re: Orphee wchodzi na GPW Autor: ~znawca [87.205.221.*]
    jak piszesz głupoty to usuwaja
    Dnia 2015-03-08 o godz. 10:36 ~znawca napisał(a):
    > jak piszesz głupoty to usuwaja

.....głupoty się ignoruje, a nie zgłasza do moderatora żeby usunął, prawda????
    .....wrażenie po piątkowym WZA jest takie, że najbliższa przyszłości obu spółek jest nieprzewidywalna, a każdy dzień będzie zmieniał sytuacje, musimy uzbroić się w cierpliwość i obserwować co się dzieje....

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.145.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ORPHEE -3,55% 0,50 2020-06-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.