• OFERTA Autor: ~GF [178.36.72.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Rubicon-Partners-SA-Wstepna-niewiazaca-oferta-zakupu-akcji-obligacji-Miraculum-SA-7240102.html
  • Re: OFERTA Autor: ~prawda [83.4.90.*]
    Czyli firmę wykupi Pani Prezes Nowakowska...skoro to robi, musi mieć na nią pomysł i kapitał. Jeśli jeszcze ma kapitał na spłatę zadłużenia....to ...nie nie to niemożliwe , byłby raj na ziemi :)
    Przypomnę ,że Pani Nowakowska obejmowała akcje ( posiada 83 000) po 0,50 gr ...po staremu ( dzisiaj jakieś 25,00 zł ). Zobaczymy...Zdrugiej strony po ile pchnie akcje Rubicon ??? Zasysał papier po 0,20 ( dzisiaj 10,00 zł ) i odda  z taką stratą bardzo dobrze rokującą firmę??? coś mi się nie chce wierzyć.... Czas pokaże.

Jakie macie spostrzeżenia w tym temacie?
  • Re: OFERTA Autor: ~prawda [83.4.90.*]
    http://www.rdmpartners.com.pl/zespol
  • Re: OFERTA Autor: ~kwas [79.191.232.*]
    Na "mieście" mówią ,ze ma zostać spłacone całe zadłużenie ,ale czy to prawda....?? Ponoć w każdej plotce jest ziarno prawdy, poczekamy zobaczymy.
  • pierdoła to Autor: ~golec [89.231.125.*]
    wszystko w temacie. prześledź inwestycje rubikonu to zrozumiesz
  • Re: OFERTA Autor: ~bronx [83.29.81.*]
    I co mieli kupować i wujnia.... A jakie mamy obroty..ufff , jedna osoba przestała przerzucać papier z wora do wora i "handel" umarł :) Takie to wartościowe akcje Miraculum :)))))
  • Re: OFERTA Autor: ~pytajnik [83.29.81.*]
    Byłem oststnio w Realu (śląsk) były perfumy Pani Walewska , niebieskie....boże jak to śmierdzi !!!!! Zmieńcie ten zapach, nie wiem kto to kupuje!!!???
    Dla mężczyzn też nic nie ma ,jeśli chodzi o wody toaletowe.... Jakieś stare zapachy w starych flakonach....Pytam się...z  czym do ludzi :))) Nie widzicie konkurencji ???????????????????????? :)))))))
  • Re: OFERTA Autor: ~wyniki [83.29.189.*]
    2015-03-20 będą wyniki za 4q 2014 ...zobaczymy ,ale chyba lipa....

Ps. Fakt ,że niebieska Pani Walewska śmierdzi ,a nie pachnie....W sklepach jest ,ale nikt jej nie kupuje
[x]
MIRACULUM 0,97% 0,63 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.