• Artykuł o TFone !!! Autor: ~Mon [89.78.64.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Polski-producent-urzadzen-mobilnych-zapowiada-debiut-nowych-smartfonow-i-ekspansje-zagraniczna-7240162.html
  • Re: Artykuł o TFone !!! Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Swoją drogą to na giełdzie są naprawdę niezłe jaja . Taki sunex zarobił w roku 2014 około niecały milion a jego obecna kapitalizacja to około 80 milionów (!) a w szczycie notowań 320 milionów(!) . Wychodzi na to , że i TFO może tyle kosztować za jakiś czas skoro zarobił w 2014 już 6-krotnie więcej po 9 miesiącach niż sunex przez cały rok . Takie porównanie jak to spółki są postrzegane na GPW . Kabaret .
  • Re: Artykuł o TFone !!! Autor: ~Exciter [149.226.255.*]
    Oczywiście że to kabaret a głównym "winowajcą" takiego stanu jest struktura akcjonariatu bardzo niekorzystna jeżeli chodzi o wycenę.
    Do drzwi Pana Sawickiego już od dawna stukają fundy, grubasy i chcą rozwodnienia ale dostają zonga. Grubasy amatorzy też mają chrapę tylko jak tu skupić choć 10% przy tak zmobilizowanej i zmotywowanej drobnicy. 
    Na szczęście tu mamy mechanizm napinania łuku który w końcu wystrzeli:) W dziesiątkach gównianych spółek jest odwrotnie czyli pompowanie kursu pod gruszki na sośnie np. 11Bit itp.
    Wszystko i tak sprowadza się do jednego: tanio kupić drogo sprzedać...
  • Re: Artykuł o TFone !!! Autor: ~prezes [37.248.255.*]
    Też zauważyłem że sprężyna (u ciebie łuk) jest napięta maksymalnie, czekamy tylko na wystrzał, oby w górę :-)
  • Re: Artykuł o TFone !!! Autor: ~starter [83.20.3.*]
    Najwazniejsze zdanie w tym artykule:

Smartfony są już dostępne online w przedsprzedaży, po oficjalnej premierze mają trafić zarówno do sklepów, jak i do operatorów.

...potwierdza, ze infinity bedzie w aboamencie i to jeszcze w liczbie mnogiej !!!
  • Re: Artykuł o TFone !!! Autor: ~Akcojanriusz [46.238.228.*]
    Tez się ciesze, że będzie premiera.
    Jeśli to prawda, że wejda do oferty operatorów to powinno być dobrze.
    Tylko stale te niskie obroty.
    Jakieś info o skupie by się przydało - to możne by coś się zmieniło.

Jest wiele osób czekających na wyniki, jeśli bedą dobre to wiele osób będzie trzymać dalej - tak jak ja.
    Dokupiłem ile mogłem :).
    Pozdrawiam cierpliwych i zarobionych.

Wszyscy albo prawie wszyscy koncentrujemy się na smartfonach , ale ta nowa technologia oświetlenia LED coraz bardziej mi głowę zaprząta . Po prostu jestem ciekawy na ile ten projekt może się rozwinąć i jaki to w przyszłości może być procent ogólnych przychodów . Ponadto jeśli ktoś z zarządu to czyta to ja osobiście proponowałbym zakupienie spółki , która produkuje te wytrzymałe folie , które można było oglądać na targach w Barcelonie . Ta kulka zrzucana z kilkudziesięciu centymetrów na wyświetlacz smartfonu robi wrażenie . Nie byłem , ale oglądałem na portalu mgsm . Ta firma nie pamiętam nazwy wpisuje się w biznes , w którym spółka się porusza . Takie moje odczucia drobnego akcjonariusza .
  • Re: Artykuł o TFone !!! Autor: ~Chyba [24.235.35.*]
    To wszystko prawda ale dlaczego ktos usilnie pilnuje zeby cena nie skoczyla i umiejetnie zniecheca.Gielda jest pelna roznych niespodzianek i niezrozumialych zachowan.

Nabrać przeświadczenia , że się nikt papierem nie interesuje chyba taki jest cel tego zniechęcania . 10 dni do wyników .
  • Re: Artykuł o TFone !!! Autor: ~bubu [79.184.175.*]
    Dnia 2015-03-06 o godz. 19:37 ~Chyba napisał(a):
    > To wszystko prawda ale dlaczego ktos usilnie pilnuje zeby cena nie skoczyla i umiejetnie zniecheca.Gielda jest pelna roznych niespodzianek i niezrozumialych zachowan.
    >

Jak torcik mi bardzo smakuje, to nie bardzo lubię się nim dzielić :)
  • Re: Artykuł o TFone !!! Autor: ~myfon [83.6.219.*]
    my znajem ob etom wsjo
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.