• odpal Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    ktoś zbiera milionami.......będzie grubo....
  • Re: odpal Autor: ~op [178.182.178.*]
    no nareszcie
  • Re: odpal Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    na koniec sesji pojda bardziej ochoczo na wyższe poziomy...pewnie po sesji info o zmianie zaangażowania.
  • Re: odpal Autor: mwww [176.111.229.*]
    Strasznie jestem ciekawy jak to się dalej potoczy (z małą nutą nadziei) ;]
  • Re: odpal Autor: ~obserwator [77.223.231.*]
    pod koniec sesji (jak puszczą !) znowu zdołują do 4... żeby na rano przygotować bojaźliwego leszcza do składania ikry...

ludzie zacznijcie myśleć !!!

info jak będize to za miesiąc lub dwa... a do tego czasu cały leszcz będzie już wytarty !!!

• Re: odpal Autor: ~ksenon [84.10.6.*]
    Dnia 2015-03-05 o godz. 15:19 ~obserwator napisał(a):
    > pod koniec sesji (jak puszczą !) znowu zdołują do 4... żeby na rano przygotować bojaźliwego leszcza do składania ikry...
    >
    > ludzie zacznijcie myśleć !!!
    >
    > info jak będize to za miesiąc lub dwa... a do tego czasu cały leszcz będzie już wytarty !!!
    >

dobre hehehe
    tak sie dzieje hehehehe
  • Re: odpal Autor: ~maklerx [83.1.135.*]
    BRAŁEM PO 0,15 SPRZEDAŁEM PO 0,04 !!!!!!!!!!I PEWNIE ZARAZ KUPIĘ PO 0,06 WYTARTY DO ZERA!!!!!!!!!
    zmien sobie nicka bo slabo obserwujesz papier....a jest on dość przewidywalny.....peknie 6gr i będzie placz ze nie masz papiera.
  • Re: odpal Autor: ~gonzo [46.113.221.*]
    Tu nie ma innej możliwości jak skup papiera.
    Ulica nigdy by nie zrobila takich obrotów jak tutaj były jeszcze niedawno, i to codziennie!
    Kwestia tylko tego, czy bedzie przekroczenie 5% i info, czy jednak pakują na słupy <5% i będą czekać jeszcze miesiącami bez info a potem ruszą, jak tu już nie bedzie nikogo drobnego.
  • Re: odpal Autor: ~poldi [85.221.209.*]
    papier toaletowy drożeje?
  • Re: odpal Autor: ~gonzo [46.113.221.*]
    A co? Nie masz go i teraz gul skacze, że nie wziales po 0.04?
    ciekawe czy rozbiorą 5 i zaatakują 6gr czy tez zostanie taki stan rzeczy do poniedziałku i od poniedziałku się zacznie. Jeśli zbierają to mogą odciąć na koniec tygodnia......zwłaszcza ze ktoś ladnie poustawial widelki gorne na 7gr.....
  • Re: odpal Autor: ~maklerx [83.1.135.*]
    no i kupiłem po 0,06 ..zamykam notowania do lipca ...niech się dzieje co chce ...
  • Re: odpal Autor: ~Arnold [109.243.101.*]
    patrząc na vol transakcji po 6gr, to muszę stwierdzić, że zaszalałeś :D, zakładając optymistycznie, że ty wziołeś wszystko o 9, to wpakowałeś całe 2400zł :D, jest czym się chwalić na forum :D
  • Re: odpal Autor: ~baca [93.159.186.*]
    Chociaż mam ten papier to wydaje mi się ,że może być odpał ale na 2 grochole.!!!!!!!!!!!!
    bralem po 4 i wywaliłem po 8....teraz nie tylalem papiera wyżej niż 6gr.....ale widać ze po wywalaniu przez jednego ktoś inny zasysal po 4 gr cale wagony....zatem papier na slupach i zbierają ewidentnie...boja się jedynie ze ktoś się podlaczy i wezmie tez dużo papiera.
    w pietek ktoś ladnie zasysal po 5gr i na koniec tylko dolozyl żeby nikt nie myslal ze cos się dzieje.....dziś po 5 można jeszcze kupować ale sadze ze chwila moment i zaciagna ladnie i ten i kolejny poziom.
  • Re: odpal Autor: ~aur [46.113.171.*]
    czy ktos probowal sie dodzwonic do tej firmy bo probowalem i nie moge ?znajac ta firme 1 gr i scalenie nie ryzykujcie kasy
    a do kogo chcesz się tam dodzwonić jak już tylko prezes został........dziś rysuje się piekna swieczka....koniec na 5gr i jutro wzrosty
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.186.2.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: odpal Autor: ~Virtuoz [91.223.64.*]
    Dzwoniłem i rozmawiałem. Gość czyści stare sprawy. Wygląda, że ostro pracuje. :)
  • Re: odpal Autor: ~baca [83.27.226.*]
    Mnir to wyglą na powoką agonię spółki i tyle w temacie. Oczywiście mogę się mylić. Oby !!!
  • Re: odpal Autor: ~xxx [37.31.168.*]
    wy się baco polskiego nauczcie i dopiero na giełdę,hej
    wygląda na to ze już się wyzerowali a zbieranie było zatem możliwe solidne wzrosty przed nami.....i to nawet dzis
  • Re:jaki to odpal Autor: ~leszczyk [87.99.3.*]
    Ciekawe kto wystawił 500k po 0,05, czyżby jakiś leszczyk.
  • Re:jaki to odpal Autor: ~kogut [83.11.250.*]
    wywalanie resztek rozpoczęte...tak jest za każdym razem - sypanie podbitka odczekanie i znowu sypanie...
  • Re:jaki to odpal Autor: ~pkc [83.1.198.*]
    Czyżby była szansa na 3gr za tydzień, dwa? Pożyjemy zobaczymy :-)
  • Re:jaki to odpal Autor: old_gordon [194.169.226.*]
    Raczej mały, ale żarłoczny okoń.
[x]
COLOMEDIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.