Slupy pojawiaja sie i znikaja, chyba tak dla zabawy. Mialem ustawine 20tys po 21gr i niby ktos wywalal a mi nic nie wpadlo. Niezla podpucha, nikt nie oddawal tylko miedzy soba przerzucali. Skonczy sie zabawa i wroca wzrosty a info by sie przydalo zeby powyzej 30gr juz na stale podskoczylo.
Już wspominałem, że często wygląda to na mielenie akcjami między sobą żeby wyciągnąć z ulicy co się da. Spółka jest niezwykle perspektywiczna. Dodatkowo mało akcji w obrocie. Przekonuje też to, że papier mają ludzie z otoczenia spółki. Spółka odbiła się od dna i zaczęła zarabiać. Taki łakomy kąsek zdarza się rzadko i nikt nie pozwoli żeby za szybko zaczęło rosnąć chyba, że już nie będzie miał kto oddawać i sam rynek wymusi taki wzrost.
tere fere chłopcy....siedzę tu od 6 lat udupiony i stale to samo...stale to samo...ktoś czycha na akcje itd.... nawet nie wiecie ilu ludzi jeszcze to ma na wyższych poziomach, ech baju baju koledzy, przeżyłem juz na tej spółce paru proroków którzy wieszczyli wzrosty że ho ho ..dzis już ich nie ma....niestety jak ktos wdepnął wyżej to posiedzi lata...ale dobry humor zawsze wskazany ;)
Jak mało akcji ma ulica .To dlaczego FF jest taki duży (ponad 60%). Sam mam te akcje i b. żałuję ,że kupiłem słuchając podobnych Tobie . Teraz mam zasadę nie kupować spółek o których jest głośno na forach ( tzn gdy mali mają większość akcji i łudzą się co do zysków )
Tacy mądrzy pisali tu w podobnym stylu jak kurs był po 10gr. Wtopa, płacz i czarne wizje. W kilka tygodni skok o 150 %. Jakoś Wam nie wierzę. Mam akcje i będę dobierał. Za dobrze to wygląda żeby miało spadać.