Ostrzegam, że wszelkie próby inwigilacji , w tym dotarcia do moich danych osobowych będą odebrane jako łamanie ustawy o ochronie danych osobowych .
Kilkukrotne kontaktowanie się z moim dostawcą Internetu jest procederem niedozwolonym !!!!
MAMY WOLNOŚC SŁOWA I WYPOWIEDZI I BĘDĘ Z TYCH WARTOŚCI KORZYSTAŁ !!!!!!!!!
ZAKŁADAM SPECJALNY BLOG DOTYCZĄCY SPÓŁEK , GŁÓWNIE GK MNI ZAPEWENE DLA WIELU BĘDZIE TO BARDZO NIEKORZYSTNE NARZĘDZIE PRZEKAZANIA CAŁEJ MOJEJ WIEDZY O SPÓŁCE .
gosciu co ma oznaczać na tym forum ta twoja działalność i pisanie po różnymi postaciami? Dziś zobaczłem to tylko w jednym wątku, a zapewne to jego stała praktyka. O co ci chodzi? Ktoś ci płaci? Jaki masz w tym co wyrabiasz interes?
DLACZEGO SIĘ NIE ZALOGUJESZ ? Masz coś do ukrycia?
Informuję , iż od dłuższego czasu zauważyłem proceder "podszywa " się pod moją nazwę użytkownika , w tym IP . Przeprowadziłem , przegląd wątków i postów zapisanych na forum i stwierdzam ,że część tych wpisów jest utworzona przez inne osoby . Nie udzielałem nikomu żadnej zgody do takich czynności . Niniejsza praktyka (nielegalna ) również jest stosowana na innych forach np. Onet.pl . o czym wielokrotnie zgłaszałem . Podejrzewam o takie czyny pojedyncze osoby jak i specjalne grupy hejterskie w celu zdyskredytowania mojej osoby w sieci . Ponadto podejrzewam, że użytkownicy , którzy bezpośrednio i celowo kierują w moją osobę informacje, fałszywe , szkodliwe, szkalujące z elementami manipulacji informacją i zdarzeniami , są co najmniej w zmowie grupowej i czynią to z naruszeniem prawa, a na pewno z naruszeniem elementarnej przyzwoitości obywatelskiej . Obecnie jestem na etapie zbierania informacji , które mogą stanowić dowód w sprawie.
W PRZYPADKU KONTYNUACJI TYCH PRAKTYK , BĘDĘ ZMUSZONY DO DZIAŁAŃ PRAWNYCH .
Człowieku jak można podszyć się pod IP ??? To twoje IP jest przy tych innych nickach . To ty się podszywasz! Dzieci kręć. Trzymają go za rękę, a on mówi, że nie jego. Ty wiesz tyle co zjesz. Dopiero tu naganiałeś na KUPNO!!!
Jesteś tu anonimem i nie możesz być zniesławiony itp. Możliwe by to było tylko gdybyś był zalogowany i byłoby powszechnie wiadome jaką ,,niepospolitą" osobę ten nick reprezentuje.
A nadto IP nie można podrobić. I na 100% to ty pisałeś pod innymi nickami.
p.s. Napisałbym ci więcej i o tym co tu robisz i o twojej formie umysłowej, ale staram się pisać tak byś nie mógł usunąć postu.
Ludzie NIE WYTRZYMAM. ZOBACZCIE PONIŻSZE WĄTKU. To Egon ,,naprodukował" (podbił) wczoraj tyle tych starych wątków bo chciał zasłonić prawdę osobie. W każdym jego wpistylko NICKI zmieniał.
Kolego masz jeszcze złudzenia że zżyjesz w państwie prawa? Żyjesz w państwie grupy interesu i dawców kapitału- drzewiej nazywano ich niewolnikami (chłopami pańszczyźnianymi) i feudałami.