Albo trollujesz (jesli tak to przestań bo dosyć bredni juz na forum ) albo co gorsza faktycznie chcesz inwestować na podstawie forum... To dobrze nie wróży.
Chłopaki chyba źle zrobiłam? Sama już nie wiem, chciałam kupic i kupiłam choć odradzaliście. Chyba mieliście rację? W końcu jesteście mężczyznami, brać dalej czy jednak nie?
Dnia 2015-03-05 o godz. 10:59 ~gaston napisał(a): > bardzo zle Asiu, lepiej zrobisz jak wystawisz szybko po 3gr albo jeszcze lepiej sprzedaj po 2 gr bedzie tylko 1gr straty
A ja myślałam że tu jeszcze są prawdziwi faceci. Całe szczęście że nie każdy ma takie podejście do kobiet jak ty.
Chciałam poczekać do infa z tymi 3gr ale pokusiło mnie z rana czy dobrze zrobiłam biorąc to? Sama już nie wiem ale kusi mnie jeszcze, muszę się opanować. Do końca sesji blisko.
Dnia 2015-03-05 o godz. 15:33 ~321 napisał(a): > Zle zrobilas.gaston czeka na 1gr ha ha .100 mln ma byc po PKC
Mylisz się , 100mln miało być z ukrytego z czego 5mln PKC do zeszłego piątku i gwarantowany 1gr, zapierał się na doświadczenie a pisałem że cyfr nie przewidzisz z doświadczenia. Zwyczajnie mnie nabrał :)
Dnia 2015-03-05 o godz. 10:52 ~Asia napisał(a): > To dobrze zrobiłam że kupiłam czy jednak nie? Pokusiło mnie i dalej kusi ale, miałam czekąć na komunikat.
Bardzo dobrze zrobiłaś tylko weź pod uwagę to, że będzie to inwestycja długoterminowa, bo do miesiąca to raczej nic się tutaj interesującego w sensie większego skoku raczej nie wydarzy.