Dnia 2015-03-04 o godz. 22:18 ~xx napisał(a): > ha, ha , ha to ja jestem Kimdzongun !! przynajmniej wierzę , że jestem :)))))))))
To przyłącz się do wątku. "Kierunek 10 zł". Wolne jest jeszcze imię najmłodszego z dynastii Kimdzongila godnego spadkobiercy przodków, który sprawi że Korea Północna jeszcze bardziej zostawi w tyle resztę świata....
i czekam dziwnym trafem wszystkie spółki z IT new-conn pojechały (11bit ,vivid,foreveren,farm51,nicogames,"neptis") tylko i3d stoi
już myślałem że jak weszli w 1.27 i to pojadą mocno do góry szkoda ale coś czuję że ten sentymen do spółki wróci jedyna soółka z tej grupy nie pojechała ........................
czas przyjdzie na I3D ostatnio fajny kontrakt podpisali 180 tyś coś będzie ale co ? i kiedy ? trzeba czekać
Dnia 2015-03-04 o godz. 16:46 ~Kimdzongun napisał(a): > Wierzę , wierzę , wierzę !!! > Wierzę , że dzięki I3D będę bogatym człowiekiem !! > Nie ważne kiedy, ważne , że będę !!
Dnia 2015-03-04 o godz. 16:46 ~Kimdzongun napisał(a): > Wierzę , wierzę , wierzę !!! > Wierzę , że dzięki I3D będę bogatym człowiekiem !! > Nie ważne kiedy, ważne , że będę !!
Zostaw to świństwo jeżeli nie chcesz mieć zrytego berecika
po co czekać jak wzrośnie? Namów jakiś bank na duży kredyt pod zastaw akcji i3D - naświetl im świetlaną przyszłość spółki i dadzą ci może i 100 krotność wartości twojego pakietu tych akcji.... Daj znać, który bank takie coś łyknął