Dnia 2015-03-18 o godz. 17:12 ~karolina napisał(a): > Naraz 1 gr?to gniot a teraz ze masz hahahah dobre:)jeszcze sie dowiemy ze xxx:)ma hahahanaganiecze perfidne jestescie pozal sie boze d....
Ale tym postem nikogo nie obrażałem, a tak napisałem na przekór, chciałem wywołać odwrotna reakcje
może jak w końcu biegły jakiś zbada księgowość tej częstochowskiej WYDMUSZKI ? :-) ps. chętnych dawców kapitału na benzynę dal nijakiego B. zapraszay do kupna :-)
Dnia 2015-03-04 o godz. 13:16 ~JDB napisał(a): > Po1gr dziada kupie
Nie będę się wyrażał na Twój temat.... Nadrzędną zasadą giełdy jest dyskontowanie przyszłości. Tutaj się wykluwa ta przyszłość, Ty jej niestety nie masz. Jeśli patrzysz na to co działo się kiedyś jesteś głupcem. Dla ludzi potrafiących wysuwać wnioski - proszę poczytać co ostatnio wydarzyło się w spółce.
długi :-) spólka bez majątku,kapitału i przyszłości :-) a co wyjdzie z ksiąg o ile zweryfikuje je kiedyś jakiś biegły to aż strach się bać :-) teraz szukaja FRAJERÓW co kupią tą PADLINĘ :-)
Dnia 2015-03-19 o godz. 16:37 ~Sven napisał(a): > Dnia 2015-03-04 o godz. 13:16 ~JDB napisał(a): > > Po1gr dziada kupie > > Nie będę się wyrażał na Twój temat.... Nadrzędną zasadą giełdy jest dyskontowanie przyszłości. Tutaj się wykluwa ta przyszłość, Ty jej niestety nie masz. Jeśli patrzysz na to co działo się kiedyś jesteś głupcem. Dla ludzi potrafiących wysuwać wnioski - proszę poczytać co ostatnio wydarzyło się w spółce.