• Czy dziwne ?? Autor: ~westman [83.30.227.*]
    Nie ma co siać zbędnej paniki, a już największą głupotą jest zbycie papiera PKC. Może Westa potrzebuje postraszyć bankierów, nie ma kasy nie ma nic. A może jest już jakiś kupiec i czeka....Strach i sprzedaż za groszę jest największą głupotą. Ile możecie teraz za akcje dostać???. Nie zaglądajcie i nie rozmyślajcie. Czas pokaże.
  • Re: Czy dziwne ?? Autor: ~wojtek [164.126.3.*]
    jest to rozważne i mądre stwierdzenie,,pewnie ,że czas pokaże ,czy stracimy wszystko i przerobimy to na własnej skórze,obroty znowu mizerne na spadku ,zobaczymy jak zejdą niżej i cyferki też podobne,więć może być tak ,że znowu ktoś celowo wykorzytując te infa zbija kurs,ciężko powiedzieć w tej sytuacji,ja zostaje z akcjami i nie oddaje tak jak już to kiedyś napisałem ,ciekawe jak tam długoterminowy?
  • Re: Czy dziwne ?? Autor: ~zzz [78.88.176.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Czy dziwne ?? Autor: ~zzz [78.88.176.*]
    moder czemu kasujesz?
    z akcjami zostaje ,po tych cenach nie sprzedam nieh nawet zgnija...
    pozdr
  • Re: Czy dziwne ?? Autor: ~zrezygnowany [78.88.212.*]
    Niewątpliwie łatwo wam przychodzi takie mówienie bo pewnie macie tam jakieś śmieszne groszówki, podczas gdy ja przed dwoma laty wrzuciłem tam całe okrągłe 100000 i na domiar złego długo wahałem się pomiedzy Westą a Redanem -obie stały wtedy po 80 groszy dzisiaj ta druga kosztuje 4 zety więc sami rozumiecie że szlag mnie zalewa. Pretensje mogę mieć jedynie do siebie, ale przeklinam dzień w którym wszedłem na forum Westy i uwierzyłem w jej świetlaną przyszłość!
    coś  Ci napisze!!!ja mam tu około łącznie do dnia dzisiejszego ze 380-420 tys jakoś tak zainwestowane więć nie mów ,że mamy groszówki,,każdego boli,czy Ciebie czy mnie ?a odnośnie redana wiem o czym piszesz bo miałem w tym czasie co pewno Ty kupionego po 1,52 potem zwała na 0,88 czy 0,90 sprzedaż ze stratą i kupno za resztę z redana czyli 60 tys złotych westy za 0,64 i co ja mam powiedzieć?życie ,,
  • Re: Czy dziwne ?? Autor: ~jandzban [77.254.254.*]
    http://biznes.pap.pl/pl/news/all/info/1243865,2016-rok-moze-byc-rokiem-kumulacji-bankructw-spolek-ukrainskich-(opinia)
    Ciekawy artykuł,.,,.,„Zbawienne dla wielu spółek ukraińskich byłoby jakieś porozumienie z Rosją, ale nie wierzę, żeby przy obecnym nastawieniu polityków obydwu krajów do tego doszło. Ewidentnie oba kraje idą na konfrontację nie tylko militarną, ale i handlową, a w niej - w dużo lepszej sytuacji jest Rosja, co nie jest dobrą informacją dla ukraińskich władz” – dodał. (PAP)
    i to jest prawda za janukowycza podejrzewam ,że westa miałaby się lepiej ,jednak tak jak kiedyś pisaliśmy weście bliżej i lepiej było z rosją ze względu na ogromny zbyt na jej wyroby,,,
  • Re: Czy dziwne ?? Autor: ~janus13 [89.67.128.*]
    http://interfax.com.ua/news/economic/253642.html
  • Re: Czy dziwne ?? Autor: ~westman [83.30.227.*]
    Czyż nie jest dziwne, że takiego jak wszyscy mniemamy śmiecia jeszcze ktoś kupuje????????
    Widzę na teraz zlecenia po 0,11 groszy ustawione 40000 sztuk na jutro, po co to komu??. Ani to do toalety się nie nadaje bo elektroniczne, no chyba, że coś jest na rzeczy. Nie wyprzedawajcie się, czekajcie, i tak już macie w plecy.
  • Re: Czy dziwne ?? Autor: ~kurlik [79.186.176.*]
    sie wie ...
    sam wiesz ,że takie zlecenia nie robią drobni=pewno-wartość śmieszna ale chodzi mi o okrągłą liczbę--10 tys ,40 tys i tak dalej,,sytuacja jest tu cięzka od dawna ale tu jeszcze mogą wiatrak włączyć i podbić,,trzeba być czujnym bo nie wiadomo kiedy.,.,pozr
  • Re: Czy dziwne ?? Autor: ~JANDZBAN [164.127.41.*]
    http://www.grapheine.com/bombaytv/pub-pl-d422f71debc31312c53f683e4660860f.html
    Zapożyczone od kolegi z naszego forum, doskonale pasuje do obecnej sytuacji na wescie i kilku innych spolkach.
  • Re: Czy dziwne ?? Autor: ~kurlik [79.186.176.*]
    dobre .... tylko jak wydrukowac , na jakim papierze - chyba na sciernym zeby pamietac ...
  • Re: Czy dziwne ?? Autor: ~wojtek [164.126.179.*]
    film rewelacja,rozbawiłeś mnie wczoraj,,pozdrawiam
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.