• Sprawozdanie finansowe Autor: ~olka [77.45.45.*]
    Pewnie znów zawieszą ponieważ spółka nie dała sprawozdania skonsolidowanego za IV kw. 2014. Masakra sami nie potrafią dotrzymać wyznaczonych przez siebie terminów.
  • Re: Sprawozdanie finansowe Autor: ~Asia [31.2.50.*]
    Widać z jaką marnotą mamy do czynienia.
  • Re: Sprawozdanie finansowe Autor: ~why [77.112.95.*]
    Potrafić to potrafią na pewno, ale może wyniki skonsolidowane mają w sobie coś co wyjaśniłoby sypanie akcjami i dla tego jest milczenie owiec. Logiczne.
  • Re: Sprawozdanie finansowe Autor: ~radon [83.30.30.*]
    Udało się w końcu dać raport choć wyjaśnień nie ma żadnych. Pewnie znów będzie kara 10 tysi ze strony gpw za opóźnienie w raporcie. Strach się bać czy dadzą radę zrobić roczny. Może z niego się czegoś człowiek dowie bo na razie to pachnie umieralnią.
  • Re: Sprawozdanie finansowe Autor: ~ollo [77.115.102.*]
    A ty radon tak z dobroci serca ostrzegasz innych przed tą śmieciownią i marnujesz tu czas, pisząc kilka postów?
  • Re: Sprawozdanie finansowe Autor: ~paco [83.11.56.*]
    Od kilku miesięcy tkwię na tej spółce. Kilka razy rozmawiałem z prezesem. sąd działa opieszale. Rozgrywka między wierzycielami. niektoprzy są tak zabezpieczeni, że wykończenie spółki jest dla nich na +. Ale możliwość jest wejścia inwestora. I to może być nadzieja.
  • Re: Sprawozdanie finansowe Autor: ~Inwestor [212.96.231.*]
    Świetnie, że masz rozmowy z prezesem w konfesjonale, ale ja wolałbym raport ze trony spółki niż naganianie na jakiegoś inwestora.
  • Re: Sprawozdanie finansowe Autor: ~Inwestor [212.96.231.*]
    Raport kwartalny nie jest szczególnie pomocny w ocenie kondycji spółki, ale przynajmniej jeśli chodzi o skalę problemów to widać w cyfrach jak jest, a wg mnie jest źle bardzo. Nie ma żadnej informacji co do upadłości o czym wielu z was pisze. Brakuje infa ile osób się zgłosiło do windykacji obligacji i co ustalono. Obligatariusze od grudnia nie widzą kasy, a rynek nie ma informacji. Nie ma też informacji na temat spółek celowych i ich stanu rozwoju. Co te spółki robią to dla mnie zupełny kosmos. Mimo, że księgowo niby grupa jest niedoszacowana wielokrotnie, to rynek ma to w D i kurs jasno odzwierciedla brak zaufania. Przekazywanie informacji o stanie spółki pozostawia wiele do życzenia, bo skoro współpraca z ludźmi z sądu jest dobrze oceniana to na czym dokładnie ona polega? Warto by napisać w kilku słowach o tych relacjach skoro już temat jest poruszony. Może coś się udało wywalczyć? Nie wiemy czy cokolwiek się dzieje z porządkowaniem grupy czy zamierzają sprzedać kolejne tereny, czy też może jakiś wierzyciel chciałby zamienić dług na akcje, a może każdy projekt ma już komornika na głowie i nic z tego się nie da uratować, a może restrukturyzacja idzie w dobrym kierunku? Kupujących akcje brak, a to raczej zwiastuje dalsze problemy. Jak na te zdawkowe komunikaty zareaguje giełda zobaczymy, ale delikatnie mówiąc polityka informacyjna spółki jest oszczędna.
[x]
GCINVEST -20,00% 0,01 2017-12-19 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.