Dnia 2015-03-04 o godz. 13:35 ~rav napisał(a): > Możecie się wysypać na 2gr w czym problem? Spółka nie odpowiada to się sprzedaje i szuka kolejnych.
ja mam lepsze rozwiązanie dla tych co się ostatnio po 6, 5 , 4 ,, 3 gr ubrali ..... wystarczy przecież tylko wykupić wszystkie akcje tak do 8 - 9 gr i każdy będzie zarobiony -- prościzna jak już masz /akcje/ odkup sam od siebie
Dnia 2015-03-04 o godz. 16:41 ~franek napisał(a): > Dlaczego ciągle unikasz odpowiedzi? > > Założyłem się że będziesz unikał odpowiedzi klepał tu na forum do kolejnej podbitki, tak jak to robiłeś wcześniej. > > Jeszcze raz ci przypomnę. Zainwestuj w okulary bo znów przeoczysz. > > Zacznij sobie notować co pisze bo się gubisz w tych postach, niby tu straciłeś ale nie naganiałeś, tylko przy jednym groszu pisałeś o ubieraniu. > > maestro skleroza??? nie pamiętasz??? > > "kolejna partia 2,5 mln śmiecia czeka na 1 gr do sprzedania" > "gołym okiem widać , że ubieranie na całego" > "ubierają leszczy po 1 gr ile tylko wlezie" > > A i dlaczego jak rośnie to siedzisz cicho? Przy małej korekcie na 4gr jak była to 2 dni od rana do nocy tu nadawałeś dlaczego? >
maestro czy ty masz jakiś problem ze zrozumieniem tekstu że po raz kolejny pomijasz? ??? Odpowiesz i dlaczego nie komentujesz transakcji?
Dnia 2015-03-05 o godz. 15:42 ~finezja napisał(a): > Dnia 2015-03-05 o godz. 14:23 ~finezja napisał(a): > > Cześć klauny! > > > > co tam dzisiaj w kąciku wzajemnej adoracji słychać ??? > > > > I co nic nie słychać ??