• emocje opadły Autor: ~Frank_de_Bessa [88.156.131.*]
    i tak uważam, oczywiście PKC na wczorajszym otwarciu w moim przypadku nie było trafną decyzją, ale uważam że teraz już systematycznie będziemy kierowac się na północ, pomału ale jednak północ. no a przynajmniej w to wierze:)))
  • Re: emocje opadły Autor: ~Marcin [77.253.10.*]
    Spokojnie. Gdy już emocje opadły można czekać na powolne wzrosty.
    Osobiście dobierałem po 3,94 i teraz czekam spokojnie. Poziomy jaki mnie interesują to 5,50 min. Do osiągnięcia w kilka miesięcy.
    Giełda jest dla wytrwałych i cierpliwych. Z jajami ! Pozdrawiam
  • Re: emocje opadły Autor: ~Frank_de_Bessa [88.156.131.*]
    ooo, wracam ze sklepu a tu widze ładny plusik i jeszcze udało misie 600szt za 1,88 dobrac:))) hehe
  • Re: emocje opadły Autor: ~Zibi [91.90.160.*]
    Akcje są ewidentnie poparkowane, zarząd mądrzeje nie przypadkiem. Prezes będzie dążył do zwiększenia wartości firmy, bo w końcu pewne rzeczy ostatnio zrozumiał - w razie co sprzedać się trzeba godziwie:). W wolnym obrocie więcej nie ma niż 250- 300 k, kwestią czasu jest tutaj poziom 5 zł i wyżej.
  • Re: Frank- de bessa Autor: ~dessssssssss [174.44.56.*]
    dlaczego klamiesz tak jak wczoraj pisales ze kupiles po 2.06 2 tys.akcji a ja sprawdzilem i takiej tranzakcji wczoraj po tyle nie bylo hehehehe i to samo dzis niby te 600 akcji po 1.88 heheheh komu wciskasz ten kit bo takiej tranzakcji dzis nie bylo hehehehe
  • Re: Frank- de bessa Autor: ~aaa [31.61.136.*]
    wojas przejmuje PMA BEDZIE JAZDA tak jak mówiłem 4zł na dniach
[x]
PRIMAMODA 18,31% 0,84 2023-05-04 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.