i tak uważam, oczywiście PKC na wczorajszym otwarciu w moim przypadku nie było trafną decyzją, ale uważam że teraz już systematycznie będziemy kierowac się na północ, pomału ale jednak północ. no a przynajmniej w to wierze:)))
Spokojnie. Gdy już emocje opadły można czekać na powolne wzrosty. Osobiście dobierałem po 3,94 i teraz czekam spokojnie. Poziomy jaki mnie interesują to 5,50 min. Do osiągnięcia w kilka miesięcy. Giełda jest dla wytrwałych i cierpliwych. Z jajami ! Pozdrawiam
Akcje są ewidentnie poparkowane, zarząd mądrzeje nie przypadkiem. Prezes będzie dążył do zwiększenia wartości firmy, bo w końcu pewne rzeczy ostatnio zrozumiał - w razie co sprzedać się trzeba godziwie:). W wolnym obrocie więcej nie ma niż 250- 300 k, kwestią czasu jest tutaj poziom 5 zł i wyżej.
dlaczego klamiesz tak jak wczoraj pisales ze kupiles po 2.06 2 tys.akcji a ja sprawdzilem i takiej tranzakcji wczoraj po tyle nie bylo hehehehe i to samo dzis niby te 600 akcji po 1.88 heheheh komu wciskasz ten kit bo takiej tranzakcji dzis nie bylo hehehehe