spokojnie zobaczycie bedzie na bogato. Spolka nie musi podawac raportow dziennych ze sprzedaza. Poczekajmy na oficjalne info ile na grze zarobili. Zobaczycie ze Majka was zaskoczy.
Dnia 2015-03-04 o godz. 10:05 ~finezja napisał(a): > Acha i brawo za spostrzeżenia, myślałem że las rąk będzie tu tylko jeden się kapnął :) > Nie udał mi się blef :) > > Pewnie wynik będą z okresu od 19 do 32 lutego :)
Pomyliłeś się i tyle, a teraz piszesz że to blef. Tak ciężko się przyznać do pomyłki?
Jak byś nie zauważył nie pierwszy raz się "pomyliłem" jak to nazywasz i brak odzewu :) Leją wam zimną wodę na głowę i to łykacie tak jak 100mln z ukrytego z czego 5mln PKC do zeszłego piątku :) Spekuła się wyniosła a po 3 nie da się sprzedać tym się zainteresuj :)
Jeżeli o 4 rano naszego czasu jest na 72 miejscu to znaczy że Stany kupują lepiej niż my ale to gooooooooood. Panowie 19 lutego była premiera badziewia czarno białego a sprzedaje się dobrze gra za 4.99 NA STEAM od 1 stycznia :))) czyli mamy pełny kwartał sprzedaży i 40 dni sprzedaży czarno białej gry po 6.99 i Dirty Arena za 99 centów co łącznie daje dobrą średnią i jeżeli jest jak myślę to cena akcji jest promocyjna a zysk netto się zwiększa i do tego 2 epizod w drodze oby szybko bo kasa na następne projekty pilnie potrzebna. Nicogames różni się od innych firm z dna tym że ma stałe zyski i to jest plus.