raczej z 5k.2 dni po premierze AR wypadlo poza pierwsze 700 pozycji steama a to oznacza po kilka sztuk dziennie * jakies 4 $ od sztuki na czysto.Czyli dziennie gora 100 zl na tym gownie zarobi Nicolas.Tu nie ma zadnegoczarowania,realia plus matematyka.
Zamiast tracić pieniądze na giełdzie kup sobie lepiej słownik języka polskiego. Swoją drogą, Twoje analizy też są do niczego, ponieważ zawierają nieprawdę i naciągają niczemu winnych ludzi na straty.
to nie analiza,policzylem tylko ile zarabia na AR nicolas.Jak ci sie nie podoba,to zamiast slownika poczytaj sobie matematyke dla gimnazjalistow.Bedziesz mogl sam sobie policzyc.
Dzięki, ale martw się lepiej o siebie, bo ja liczyć potrafię w przeciwieństwie do ciebie. Bzdurą jest, że AR wypadło poza pierwszą 700, więc twoje spekulacyjne wyliczenia wprowadzają tylko ludzi w błąd. Lepiej idź spać, bo jutro do szkoły :-)
Klamiesz,kazdy moze sobie sprawdzic .Wystarczy wejsc na bestsellers steama i przeklikac te 26 stron .Nie ma tam juz od dawna AR ,a dokladnie od 2 dnia po premierze.Zostales cieplutko ubrany to ci z goraca cisnienie skacze.Pozdrawiam serdecznie he he.
Twoje heheszki mnie nie ruszają, bo w nic nie zostałem ubrany. Ja nie naganiam ani do sprzedaży ani kupna, w przeciwieństwie do ciebie, więc nie wiem skąd to wywnioskowałeś. Wytknąłem ci tylko, że piszesz nieprawdę. Wkurza mnie gdy ktoś próbuje wcisnąć ludziom kit i na tym zarobić.
Ale ja ci podalem podstawe wyliczen a ty jedynie potupales nozkami,ze to nieprawda.Jak cos wytykasz to podaj choc cien jakichs przeslanek popierajacych twoje stanowisko.A nie tak,nie bo mi sie taka prawda nie podoba i moja jest najmojsza.To dziecinne chlopcze.
Proszę bardzo - archiwalne posty z bankiera na temat pozycji w top sellers: https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=3933935&strona=1
Post z 21-02-2015, godzina 13:23. "na dana chwile na ogolnym bestseller jest na 231 pozycji jeżeli chodzi o gry akcji 147 jezeli chodzi o przygodowe 119"
To teraz czekam CHŁOPCZE na odszczekanie wszystkich twoich KŁAMSTW i przeproszenie wszystkich użytkowników bankiera, którzy zostali wprowadzeni przez Ciebie w błąd. Tylko tym razem użyj słownika, żeby każdy zrozumiał o co ci chodzi.
21 lutego w sobote wieczorem AR znikl z 1 strony steama a chwile potem wyparowal z listy bestsellerow.Nie bylo go na zadnej z ok 26 stron jakie sie wyswietlaja kiedy przegladamy top sellery.W dzien,o godzinie jaka podales jeszcze sie jako tako trzymal,wieczorem byla juz katastrofa tak jak podalem.W ok 48 godzin od premiery polecial z listy bestsellerow.Mozesz czarowac ale g wiesz.
To,ze Nicolas jest w totalnej biedzie,nie oznacza ,ze zaraz bedzie 1gr.Tu jest swiat virtualny i ekonomiczna nedza spolki ma sie czesto nijak do wartosci akcji w danej chwili.Pewnie jeszcze nie raz da sie tu zarobic,Ja bym nie panikowal i nie sprzedawal za bezcen bo przez ostatnie lata nie takie cuda sie tu dzialy.Bedzie jeszcze niejedna okazja by kogos zapakowac po 4 czy 5.Pewnie jednak dopiero w okolicy raportu lub kolejnej premiery jakiegos gniota.
Dnia 2015-03-03 o godz. 23:18 ~rychu napisał(a): > To,ze Nicolas jest w totalnej biedzie,nie oznacza ,ze zaraz bedzie 1gr.Tu jest swiat virtualny i ekonomiczna nedza spolki ma sie czesto nijak do wartosci akcji w danej chwili.Pewnie jeszcze nie raz da sie tu zarobic,Ja bym nie panikowal i nie sprzedawal za bezcen bo przez ostatnie lata nie takie cuda sie tu dzialy.Bedzie jeszcze niejedna okazja by kogos zapakowac po 4 czy 5.Pewnie jednak dopiero w okolicy raportu lub kolejnej premiery jakiegos gniota.
To brać 3 czy ni brać? Sama już nie wiem co robić. Muszę się zastanowić.
Ja bym nie bral.Poczekal bym az spadnie do 1.Wtedy mozna dobrac jak ktos chce i poczekal az zacznie rosnac pod kolejne "produkty" Ci badziewiarze,mowa o nicolasie sa prawie niezatapialni,wiec pewnie jeszcze ladne kilka lat beda tak lawirowac jak do tej pory.Zatopi ich pewnie dopiero jakas powazniejsza zmiana przepisow.