Ani jutro ani za tydzień. Tu jest kumulowanie papiera do wersji pudełka. Tu będzie strzał na 10gr i tam dopiero wymiana i ubijanie gruntu pod wynik kwartalny. Wszystko będzie miało swój czas i miejsce. A kto nerwowy jutro niech wali po 2gr. To jest poziom na ktory kilku czeka by na 3gr zrobiła się spora grupka i wtedy to zwinąć.
Sądząc po dzisiejszym dniu to 2gr bardzo niestabilne, jak widać po ostatnich transakcjach popyt znika. wolumen 509 390 Tranzakcie kupna aż po 3zł kupno 25000 100 100 100 100 169
reszta to 480 821 po 2. Po woli ale się kruszy, niedobrze.
Grzechu ty chyba dopiero z kija spadles albo jesteś naganiaczem aby jak najwięcej pozbyć się papierach. 10 gr tu juz nigdy nie będzie wyżej jak 3gr i to sobie wbijcie do lba
nie wiem czy pamietasz ale przy 1 gr wielu tez twierdzilo ze 2 gr tu juz nigdy nie bedzie -- ta spolka ma fantazje i beda tu jeszcze nieraz magiczne wystrzaly
Dnia 2015-03-04 o godz. 09:23 ~Asia napisał(a): > Dnia 2015-03-03 o godz. 23:09 ~grzechu napisał(a): > > No niedowiarki pożyjecie zobaczycie a kto ma słabe nerwy jutro PKC. > > A co takiego ma być to może się skuszę na więcej? > Nie powiem że mnie korci wsiąść to z prawej ale z drugiej strony sama nie wiem.
Zapewne zarobionych jest tu olbrzymia większość. Sam cud, miód i orzeszki. Taka perłą ! Prezes i dwóch gości z łapanki. A bajera o mitycznym grubasie i tych co to dali się wyleszczyć i dali sobie spokój trwa od poziomu 27gr. Ale, jak mawiają, chcącemu nie dzieje się krzywda.
Dnia 2015-03-06 o godz. 13:53 ~Bajka napisał(a): > Zapewne zarobionych jest tu olbrzymia większość. Sam cud, miód i orzeszki. Taka perłą ! Prezes i dwóch gości z łapanki. A bajera o mitycznym grubasie i tych co to dali się wyleszczyć i dali sobie spokój trwa od poziomu 27gr. Ale, jak mawiają, chcącemu nie dzieje się krzywda.
A co nie zdążyłeś wyjść po 5 lub 6 że taki płacz. Gdzie byłeś jak spółka była grana?