RODZY PRZYJACIELE Pragnę bardzo serdecznie wam ogłosić iż po wielu problemach i trudach czających się na każdym kroku w końcu osiągnęliśmy swój cel. Krajowy Rejestr Sądowy wpisał nową Radę Nadzorczą oraz nowego Prezesa Zarządu, pomimo złożonej apelacji dot. likwidacji spółki złożonej przez kuratora Nowy wpis można śledzić na stronie krs https://ems.ms.gov.pl Bez waszej pomocy nie było by absolutnie mowy o doprowadzeniu do powołaniu organów w spółce. Nie jest to jednak koniec naszej walki ale już bliżej niż dalej. GPW musi przekazać kody do systemu EBI a spółka musi przekazać wszystkie zaległe raporty kwartalne oraz pozostałe zaległe komunikaty
Jeszcze raz bardzo serdecznie wam dziękuje za pomoc
Obserwujcie to co sie dzieje na Finarch teraz(podpowiem, w obu spolkach pojawilo sie nazwisko M. Cagara a on sie trudni w wyprowadzaniu spolek na prosta i odwrotnych przejeciach itp, poczytajcie jego CV to zrozumiecie o czym mowie) Podobnie bedzie pozniej na Formule, tu bedzie conajmniej 20zl(przynajmniej na krotko, kto sie zalapie to przytuli ladny zysk) na obu spolkach.
Ludzie zabierzcie mnie ze sobą w jakąkolwiek podróż do ziemi świętej. przecież wiecie co robiłem, mogę jakieś utargi odbierać, puszczać latawce, zaciągać zobowiązania. No jestem ładny i uroczy i dobrze kręce produkty mleczne.
gdyby nie Cagara to by nigdy sie nie udalo spolki odwiesic a tak w przyszlym tyg. pewnie juz bedzie odwieszona o ile w ciagu paru dni wrzuca na Espi poprzednie raporty..
wpis w KRS jest juz zrobiony i znamy nawet nazwisko nowego prezesa Formuly jest nim - Radecki Wieslaw Wojciech. Wedlug strony: https://ems.ms.gov.pl/krs/danepodmiotu - zaznaczcie tam przedsiebiorcy i wpiszcie nr KRS Formuly: 0000359270 na samym dole Prezes Zarzadu: RADECKI WIESŁAW WOJCIECH - w swojej karierze zasiadal(wciaz to czyni) w spolkach ogolnobudowlanych, wiec pewnie wejdziemy w developerke, ale moge sie mylic. Choc na Finach ta informacja sie sprawdzila, gdzie do spolki wszedl aktualny prezes pewnej fabryki i maja wrzucic tam jakas fabryczke do finarch jak wynika z poprzednich raportow..
Pan Radecki jest współwłaścicielem firm budowlanych i hurtowni materiałów budowlanych jest w Zarządzie spółek: RADIMEX BUDOWNICTWO SP. Z O.O., WROCŁAW GALILEO SP. Z O.O., RUDA ŚLĄSKA Stosowne CV zapewne zostanie przedstawione komunikatem.
az 11INF wow w koncu udalo sie nam po dlugiej walce, teraz pozostaje na odwieszenie zapewnie w przyszlym tyg. bedzie juz odwieszona i czekamy na zmiane dzialalnosci i jakis wzrost pod to sie nalezy jak to zwykle bywa a co potem sie zobaczy :)
Na ostatnim NWZA 10luty 2015r przybyl spozniony(pisze w raporcie trzeba sie wczytac tylko) Piotr Pajda wspolwlasciciel fabryki San-Pajda - fabryka ciastek i biszkoptow. Pewnie wejda na NC przez Formule, narazie to tylko moje domysly, wiec nie bierzcie tego na powaznie, ale taki scenariusz jest mozliwy. Co on robil na NWZA Formuly nie zastanawia was to? O ile chodzi o te sama osobe, moze zbieznosc nazwisk?
cokolwiek robil i tak juz go lubie :) bo san to moje ciastka z dziecinstwa.Mieszkalem w Jaroslawiu pierwsze 10lat zycia i zapach z tej fabryki to byl orgazm dla dzieciaka heh. a tak na powaznie to wlascicielem San -fabryka ciastek jest koncern LU..no chyba,ze ten Pan Pajda jest wlascielem spolki matki.Kimkolwiek jest mysle,ze dobrze wrozy jego obecnosc na walnym oraz jako czlonek F8
male sprostowanie. LU byl poprzednim wlascicielem San,teraz jest znowu inny,a San Pajda to jeszcze oddzielna firma ciastkarska tez z jaroslawia.Tak czy siak mysle,ze tu z kursem (jesli odwiesza ) moga sie jeszcze dziac cuda :)
Bedzie ciekawie tego jestem pewien nie mowie ze odrazu kurs podskoczy po odwieszeniu bo tak sie pewnie nie stanie(tylko po jakims czasie) moze nawet sie na minusie otworzyc bezie okazja przynajmniej jeszcze dobrac taniej. Tylko niewiadomo jaki jest naprawde stan akcjonariatu, czy jest prawdziwy wedlug raportu za IVQ2014r? skoro tak to czemu matyjasy nie pomogli Cagarze w dolozeniu sie do akcji by zwolac walne bez naszej pomocy daliby rade. A tak musielismy my drobni zbierac akcje by oglosic walne z M. Cagara. Stan na koniec grudnia 2014: Terrifast Ltd. 260 000 20,00% Lex Nobilis sp. z o.o. 300 000 23,01% Wiśniewska, Jolanta Maria 212 100 16,31% Fueltopia Ltd. 194 636 14,97% Precious Metals Investments SA 66 000 5,07% Wiśniewski Dariusz 50 264 3,86% POZOSTALI 217 000 16,78%
"w listopadzie 2013 PMI, sprzedało wszystkie akcje 8 Formuła
i tak
- Devolution zajął po 21.10. całe złoto o Toyotę. Ale nie dostali haseł i dostępu do rachunków inwestycyjnych PMI
- "stary zarząd" potrzebując pieniądze na bieżące opłaty w tym : koszta prawnicze, koszta wynagrodzenia pracowników podjął decyzje o sprzedaży akcji 8Formuła.
Pozyskane pieniądze idą na odprawy pracownicze + koszt opłaty prawników wynajętych do sporu z Devolution.
Jest to informacja na 100%. ponieważ stary zarząd nie ma dostepu do ESPI, wiec podaję wam tu tą informację-- tak dla przypomnienia "